Aluminium nummerlabels met diverse achtergrondkleuren

Bij deze aluminium nummerlabels adviseerden we de klant om naast nummering en teksten ook diverse achtergrondkleuren te gebruiken voor de verschillende installaties. Zo krijg je meer overzicht en kun je de systemen makkelijker uit elkaar houden.
De labels zijn gemaakt van geanodiseerd aluminium en gefreesd in een ronde vorm.

Meer informatie over nummerlabels

 

Aluminium nummerlabels diapositief zwart bedrukt

Nummerlabels van geanodiseerd aluminium met zwarte bedrukking, waarbij de oplopende nummering uitgespaard is. De diapositieve layout geeft de labels net weer een andere uitstraling.

In de druktechniek is diapositief de weergave van letters of cijfers waarbij de letter- of cijfervorm is uitgespaard in een gekleurde achtergrond. De letters/cijfers hebben hierdoor de kleur van de ondergrond waarop is gedrukt, in dit geval het lichtgrijs van het aluminium.

De nummerplaatjes zijn voorzien van een kleeflaag aan de achterzijde voor eenvoudige montage.

RVS nummerlabels gesneden met laser

Voor een dierencrematorium hebben we RVS nummerlabels gemaakt. De nummers zijn er door middel van een laser uitgesneden.

Bij een dierencrematorium worden meerdere huisdieren tegelijk gecremeerd. De nummerlabels gaan mee in de oven, om zo de as van de dieren te kunnen identificeren. De temperatuur in de oven is meestal 750 graden maar kan oplopen tot maar liefst 1100 graden, om die reden is er gekozen voor RVS316, dat kan dergelijke temperaturen beter verdragen waardoor de labels langer mee kunnen. Ook een bedrukking zal bij regelmatige blootstelling aan die hitte niet heel lang meegaan, waardoor de nummers er beter uitgesneden kunnen worden.

Na een aantal jaar zijn de labels toch echt aan vervanging toe zoals op de foto van een oud label is te zien.

Meer informatie over nummerlabelsMeer informatie over RVS

Aluminium bordjes met unieke gepreegde nummers

Deze nummerbordjes zijn van aluminium, eerst gepreegd en daarna bedrukt. Het bedrukken van nummerlabels met doorlopende nummering doen we regelmatig, maar op elk bordje een uniek nummer pregen én drukken is toch redelijk bijzonder en een hele klus bij grote aantallen. De klant koos hiervoor omdat het reliëf altijd leesbaar blijft, zelfs als de zwarte inkt na lange tijd eraf zou slijten of vervagen.

Meer informatie over nummerlabels

Domelabels inzetten als nummerlabels

Door de digitale printtechniek is het ook mogelijk om bij domelabels wisselende gegevens te printen op de basislaag, waarna de PU-coating wordt aangebracht. Domelabels kunnen dus ook als nummerlabels ingezet worden. De PU-coating beschermt de bedrukking en geeft het label een mooie uitstraling.

domstickers gebruiken als nummerlabels

meer informatie over nummerlabels

meer informatie over PU-coating/doming

Aluminium nummerlabels met full colour bedrukking

Deze nummerlabels die gebruikt worden voor zeeschepen zijn van geanodiseerd aluminium. De full colour bedrukking zit slijtvast in het aluminium en is daardoor chemisch resistent. De labels zijn contour gefreesd en voorzien van een 3M468 kleeflaag. Door de full colour printtechniek kun je eenvoudig het bedrijfslogo meeprinten met de wisselende gegevens. Je kunt ook kiezen voor bijvoorbeeld een achtergrond kleur om de labels nog meer op te laten vallen.

Meer informatie over nummerlabels

Kleine metalen labeltjes als prijskaartje

Voor exclusieve designer manchetknopen moet u bij David Gotlib zijn; gemaakt van goud met diamanten en oog voor details. Wij maken zeer kleine labels van messing (2×1 cm) die in de winkel als prijskaartje gebruikt worden. De achtergrond is verdiept geëtst en ingelakt in zwart. Aan de voorzijde staat het logo, aan de achterzijde is ruimte voor een prijsstickertje. We hebben ook een versie gemaakt met een serienummer aan de achterzijde.

Meer informatie over naamlabels