Domelabels inzetten als nummerlabels

Door de digitale printtechniek is het ook mogelijk om bij domelabels wisselende gegevens te printen op de basislaag, waarna de PU-coating wordt aangebracht. Domelabels kunnen dus ook als nummerlabels ingezet worden. De PU-coating beschermt de bedrukking en geeft het label een mooie uitstraling.

domstickers gebruiken als nummerlabels

meer informatie over nummerlabels

meer informatie over PU-coating/doming

Aluminium nummerlabels met full colour bedrukking

Deze nummerlabels die gebruikt worden voor zeeschepen zijn van geanodiseerd aluminium. De full colour bedrukking zit slijtvast in het aluminium en is daardoor chemisch resistent. De labels zijn contour gefreesd en voorzien van een 3M468 kleeflaag. Door de full colour printtechniek kun je eenvoudig het bedrijfslogo meeprinten met de wisselende gegevens. Je kunt ook kiezen voor bijvoorbeeld een achtergrond kleur om de labels nog meer op te laten vallen.

Meer informatie over nummerlabels

Kleine metalen labeltjes als prijskaartje

Voor exclusieve designer manchetknopen moet u bij David Gotlib zijn; gemaakt van goud met diamanten en oog voor details. Wij maken zeer kleine labels van messing (2×1 cm) die in de winkel als prijskaartje gebruikt worden. De achtergrond is verdiept geëtst en ingelakt in zwart. Aan de voorzijde staat het logo, aan de achterzijde is ruimte voor een prijsstickertje. We hebben ook een versie gemaakt met een serienummer aan de achterzijde.

Meer informatie over naamlabels