Blanco typeplaat van AluSub aluminium

Typeplaat van AluSub aluminium, van 16×10 cm, full colour bedrukt met de basisgegevens. We noemen dit een blanco typeplaat omdat de machinegegevens, zoals type, serienummer en bouwjaar nog ontbreken. Die worden later door middel van slagstempels in de typeplaat geslagen. De plaat is voorzien van 4 boorgaten voor montage op de machine.
Deze typeplaat is gemaakt voor Barotec, een ontwerp- en tekenbureau voor projecten in de machinebouw.

Meer informatie over typeplaten

Aluminium typeplaatje bedrukt in full colour

Typeplaatjes van 1,5 mm dik aluminium, contourgefreesd en voorzien van 4 boorgaten. De lay out is in full colour gedrukt. De gegevens/nummers worden er door de klant zelf ingeslagen door middel van een slagstempel. Deze typeplaatjes worden gebruikt voor op groente- en fruit automaten.

Meer informatie over typeplaten

Kabel labels voor product identificatie

Deze aluminium kabel labels worden eerst voorbedrukt met het logo en tekst. Ze worden op voorraad gehouden voor onze klant Burgaflex en op afroep worden ze voorzien van gegevens, deze worden lasergegraveerd. De kabel labels worden gebruikt voor identificatie van buizen en slangen van bijvoorbeeld voertuigen of machines.

Aluminium kabel label voor product identificatie

Meer informatie over typeplaten

Kleine typeplaten voor fietsdrager

Van ’n Bike heeft een speciale fietsdrager ontwikkeld voor achterop campers. Op deze fietsdrager is niet veel ruimte voor een typeplaatje. Maar zelfs op een zeer kleine oppervlakte (in dit geval 3×2 cm) kunnen wij de gegevens nog scherp en goed leesbaar afdrukken. Het ontwerp is slijtvast gedrukt in de anodiseerlaag van dit aluminium typeplaatje.

Aluminium typeplaat voor fietsdragers, zeer klein formaat (3x2 cm)
aluminium, zeer klein formaat (3×2 cm)

Meer informatie over typeplaten

Aluminium typeplaatjes en waarschuwingslabels voor auto-onderdelen

Voor de revisie van auto-onderdelen zijn ook waarschuwingslabels en nieuwe typeplaatjes een vereiste. Deze typeplaten die we hebben gemaakt zijn van geanodiseerd aluminium en zijn bedrukt met één kleur, slijtvast in de anodiseerlaag. Uiteraard is een full colour bedrukking ook mogelijk.

Aluminium typeplaten en waarschuwingslabels, slijtvast bedrukt in de anodiseerlaag
slijtvaste bedrukking in geanodiseerd aluminium

Meer informatie over typeplaten

Slijtvaste aluminium typeplaten voor ondergrondse containers

Procomat maakt ondergrondse containers voor de verzameling van het huishoudelijk afval. Op de zuil zit een typeplaat van geanodiseerd aluminium. De lay-out zit slijtvast opgesloten in de anodiseerlaag, zodat het typeplaatje tegen weer en wind bestand is en jarenlang meegaat.

Typeplaat geanodiseerd aluminium met slijtvaste bedrukking
Typeplaat geanodiseerd aluminium

Meer informatie over typeplaten

Aluminium typeplaten met wisselende gegevens

Voor testapparatuur van Dekra hebben we aluminium typeplaten mogen maken. Door de digitale printtechniek is het mogelijk om de wisselende gegevens per plaat te printen. De layout is slijtvast in de anodiseerlaag van het aluminium geprint. Door het aanbrengen van een 3M468 kleeflaag aan de achterzijde kunnen de typeplaten stevig op de apparaten gemonteerd worden.

Aluminium typeplaat met wisselende gegevens, met 3M468 kleeflaag
geanodiseerd aluminum, 3M468 kleeflaag

Meer informatie over typeplaten

CE typeplaten in kleine oplagen

Machines en apparaten die klantspecifiek gebouwd worden, moeten voorzien worden van typeplaten met daarop de machinegegevens en het CE type goedkeuringslogo. Bij Focks Labels is het met onze AluSub techniek mogelijk om dergelijke aluminium typeplaten te laten maken in zeer kleine oplagen, zelfs 1 of enkele stuks, of met wisselende gegevens, barcodes of QR codes.

CE typeplaten
CE typeplaten

Meer informatie over typeplaten