AluSub aluminium

AluSub aluminium

Op aluminium wordt een speciale transparante en harde coating aangebracht waardoor sublimatie aluminium ontstaat. Door middel van een full colour printtechniek wordt het ontwerp in de coating gesublimeerd.

Sublimeren is het onder hoge druk en bij hoge temperatuur aanbrengen van een lay-out in de toplaag van het aluminium. Dit geeft ons de mogelijkheid teksten, foto’s en logo’s slijtvast en krasvast op bijvoorbeeld naamlabels en typeplaten en nummerlabels af te beelden.

AluSub aluminium is standaard glanzend, maar is ook verkrijgbaar in andere uitvoeringen, zoals goud glanzend, goud geborsteld, rvs-look, messing-look, mat aluminum en zelfs wit aluminium. Bij de keuze van de uitvoering moet je wel rekening houden met binnen- of buitengebruik, de UV-bestendigheid kan verschillen. Qua slijtvastheid en krastvastheid is er overigens geen verschil.

Labels van AluSub aluminium leveren we alleen in rechthoekige of vierkante formaten (afgeronde hoeken zijn wel mogelijk), maar zijn goedkoper en sneller te leveren dan digitaal geprinte labels. Dit is ook zeer geschikt voor kleinere oplagen.

AluSub aluminium gebruiken we veel bij de productie van:

Voorbeelden van AluSub aluminium producten

Barcode label met wisselende code, slijtvast full colour bedrukt op blank geborsteld AluSub aluminium
AluSub barcode label
QRcode label voor Klaas-Jan Huntelaar foundation, slijtvast full colour bedrukt op blank geborsteld AluSub aluminium.
AluSub QR code label
Naamplaat voor Jumbo Wood voor terrasoverkappingen, AluSub aluminium, blank geborsteld, bedrukking in 1 kleur, slijtvast in transparante topcoating, met 3M468 kleeflaag.
AluSub naamlabel
Machineplaatje WWA, AluSub aluminium, blank geborsteld, lay out is full colour en slijtvast gedrukt in de transparante topcoating
AluSub typeplaten
Nummerplaat AluSub aluminium, bedrukking slijtvast in topcoating
AluSub nummerlabels
Bewegwijzeringsbord AluSub voor vergaderruimte
AluSub bewegwijzering