Nikkel / 3D-metaal

Nikkel / 3D metaal

3D metaal labels worden gemaakt van 0,1 mm dik metaal dat we vernikkelen. Vernikkeld 3D metaal wordt vooral ingezet voor naamlabels.

Standaard worden deze logo labels goudkleurig of zilverkleurig vernikkeld, maar ook andere kleuren zijn mogelijk. De in kleur vernikkelde merklabels hebben een prachtige metallic ‘look’.

Redelijk uniek is ook dat wij ervoor kunnen zorgen dat het naamlabel opgebouwd wordt in meerdere (kleur)lagen. De nikkel laag kunnen we nog bewerken, zoals matteren of borstelen.

Met dit materiaal zijn naast grote uitvoeringen ook zeer fijne details mogelijk en ook heel kleine formaten (bijvoorbeeld voor een labeltje op het pootje van een bril).

De 3D labels worden voorzien van een kleeflaag en een transparante overdrachtsfolie om ze makkelijk aan te kunnen brengen. Dit soort merklabels zijn ook zeer geschikt voor het monteren op gebogen oppervlakken, en voor zowel binnen- als buitengebruik.

Voorbeelden van merklabels van vernikkeld 3D metaal

Naamlabel Jaga voor radiatoren, 3D metaal, basislaag zilverglanzend vernikkeld met fijne structuur, met extra laag rood glanzend vernikkeld.
3D metaal, meerdere lagen
Merklabel Glenn Bracke, goud, voor parfumflacons, 3D metaal
3D metaal, goud vernikkeld
3D metaal logo van Eniem, voor apparatuur, 0,1 mm dik metaal, zilverkleurig vernikkeld en geborsteld, voorzien van overdrachtsfolie en kleeflaag.
3D metaal, geborsteld
Dealer label Loud Motorcycles, 3D metaal, basislaag 0,1 mm dik metaal zwart vernikkeld met structuur, toplaag 0,1 mm dik metaal zilverglanzend vernikkeld, met kleeflaag
3D metaal, zwart met structuur
Logolabel Mango voor elektrische scootmobiel, 3D metaal, achtergrond met fijne structuur, logo zilverglanzend
3D metaal, zilver met structuur
Merklabel Claymount, voor industriële machine, 3D metaal, in 2 kleuren vernikkeld, met transparante overdrachtsfolie voor montage.
3D metaal, 2 kleuren
Naamlabel 3D metaal in 3 lagen: basis zwart vernikkeld, logo in groen en zilverglanzend vernikkeld
3D metaal, 3 kleuren lagen
Naamlabel Temminghoff voor op auto's, 3D metaalzilverglanzend vernikkeld, voorzien van kleeflaag, met transparante overdrachtsfolie t.b.v. montage
3D metaal, zilverglanzend

Video over 3D metaal