Onze klanten

Klanten met producten van Focks Labels

Focks Labels heeft zeer uiteenlopende klanten, van machinefabrieken tot modemerken, van scheepswerven tot meubelmakers. De producten die onze klanten bestellen zijn dan ook niet alleen verschillend van toepassing, maar moeten ook aan diverse wensen tegemoetkomen voor wat betreft uitstraling, bestendigheid en wijze van monteren. Daarnaast kunnen er bepaalde technische voorschriften en/of hygiënische eisen zijn waar de labels aan moeten voldoen.

Sommige van onze klanten bouwen slechts enkele machines of bijvoorbeeld carrosserieën per jaar en hebben hiervoor dan ook maar kleine aantallen typeplaten en naamplaten nodig. We hebben ook relaties in bijvoorbeeld de meubelindustrie die maar liefst 250.000 merklabels per keer afnemen.

Wij zijn er trots op dat wij in zo’n uiteenlopende klantbehoefte kunnen voorzien.

We leveren aan klanten in diverse landen, zoals Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Spanje en Griekenland.

Van een aantal klanten hebben we een mooie review of complimenten ontvangen, wij zijn hier uiteraard erg trots op.

“Onze PRE-SHIELD® omheiningen worden voorzien van een uniek PRE-SHIELD® schild. Deze schilden zijn geproduceerd door Focks Labels. Wij zijn zeer tevreden over de uitvoering hiervan. Ze voldoen helemaal aan onze verwachtingen – kwaliteit, uitstraling, bestendigheid, montagemogelijkheden. Focks Labels is flexibel, meedenkend en snel!”, aldus Sharon Minderhoud van Chevaldo Omheiningen.

Enkele van onze klanten:

Logo Ambtman Marine
Logo Arte
Logo BAM Infra
Logo Hegro
Logo ICH Merwede
Logo JAGA
Logo VDL Klima
Logo Nabess Steel Solutions
Logo Procomat
Logo Quaker Houghton
Logo Shutter Stunter

Bekijk onze producten