Over Focks

Over Focks Labels

Specialist in naamlabels en typeplaten

Focks Labels is sinds 2012 dé specialist in metalen naamlabels en typeplaten op maat.
Er zijn zoveel metaalsoorten, bewerkingstechnieken en manieren om labels te monteren. De juiste combinatie maken die het meest geschikt is voor de toepassing van uw product is niet altijd even eenvoudig. We geven u graag creatief en deskundig advies over de mogelijkheden om zo te komen tot het ideale label of plaatje.

Grote keus in technieken en materialen

Elke leverancier is gespecialiseerd in een bepaalde techniek of in een bepaalde metaalsoort. De één heeft machines geschikt voor grote aantallen, de ander heeft zich toegelegd op juist kleinere producties. De hoeveelheid machines die nodig is om alle technieken toe te passen en materialen te bewerken maakt het voor een bedrijf onmogelijk om alles in eigen huis te maken. Dat betekent voor u als klant een enorm moeilijke zoektocht naar een producent die kan maken wat u wenst.

Combinatie van eigen productiemogelijkheden en capaciteiten van partners

Focks Labels beschikt over eigen productiefaciliteiten en daarnaast over een compleet netwerk van partners in binnen- en buitenland. Wij kennen onze partners goed en weten precies welke mogelijkheden zij hebben. Vanwege onze nauwe samenwerkingen spreken we dezelfde taal. Hierdoor kunnen we snel en efficiënt schakelen en u de beste prijzen bieden. Door onze productiemogelijkheden en capaciteiten van onze partners te combineren, zijn we in staat om een zeer breed pakket aan oplossingen te bieden.