Logolabels voor sjaals

Deze logolabels voor sjaals zijn gemaakt van een gegoten zinklegering. Het logo verdiept en ingelakt in zwart, de tekst is opliggend voor een mooi 3D effect. Het naamlabel is na het gieten en uitharden in een antiek messing ‘look’ vernikkeld en geborsteld. Door de boorgaatjes kan het merklabel op de stof worden genaaid.
 
YAKHSHAWLS: Trendsettend en Aware
Nadia Yakhlef , eigenaresse van YAKSHAWLS, is lecturer Finance & Accounting en Entrepreneurship aan de Hogeschool van Amsterdam. Tevens geeft ze Ondernemerschap aan de studenten van het Beauty College in Utrecht.
“Ik hou ervan om de jonge generatie te inspireren. Niets is leuker dan studenten de mogelijkheid bieden om eigen business ideeën te lanceren. Daarnaast ben ik graag bezig met fashion. Mijn passie voor het doceren en de modebranche breng ik elke dag bij elkaar. Ik ontwerp eigen exclusieve sjaals, échte eyecatchers waarin ik 100% pure bamboe stof combineer met een trendy leatherlook.  
De traditionele sjaals op de huidige markt zijn gemaakt van synthetisch polyester mix met een ruw oppervlak waardoor wrijving ontstaat met je haar en huid. Hierdoor ontstaat pluishaar. Deze stoffen zijn sterk absorberend en zorgen voor droog, breekbaar haar en een uitgedroogde huid.
YAKHSHAWLS brengt de allereerste duurzame sjaals van 100% pure bamboe, dat is anti-bacterieel en schimmelwerend. Bamboe sjaals absorberen minder vocht, waardoor je huid en haar beter gehydrateerd blijven.”

Messing label voor geïmpregneerde houten palen

Voor geïmpregneerde houten palen hebben we messing naamlabels gemaakt. Deze zijn geëtst en ingelakt in zwart. De zwarte lak wordt in de oven ingebrand voor een goede hechting. Daarna worden de labels ook nog voorzien van een transparante beschermlak.
Van het label is een platte versie gemaakt voor vierkante palen en een gebogen variant voor ronde palen. De gebogen labels zijn in een bepaalde radius gewalst zodat deze precies om een ronde paal heen passen.

   

Meer informatie over naamlabels

 

DURA² houten palen, -afsluitingen en -omheiningen ; duurzaam en ecologisch verantwoord

De houten palen hebben een lange levensduur dankzij de gepatenteerde dubbele behandeling, met een volledig droogproces voor en tussen de beide behandelingen.
Geen geurhinder, veilig voor mens, dier én voeding. Zelfs speeltoestellen of picknicktafels kunnen met DURA² behandeld worden.
Vanwege de elasticiteit in de houten palen zullen ze minder snel breken dan betonnen palen bij zware stormen.
Dankzij de langere levensduur is vernieuwen minder vaak nodig en is er minder CO² uitstoot.
DURA² heeft een elegante uitstraling dankzij de mooie kastanjebruine kleur en het kwaliteitslabel dat de palen en planken siert.

Meer info op: www.dura2.be

Naambord van lasergraveermateriaal

Dit naambord is samengesteld uit diverse soorten lasergraveermateriaal.
De basisplaat bestaat uit 2 lagen graveermateriaal, glanzend zwart en wit. Hier is tekst in gegraveerd met de lasergraveermachine; de zwarte laag wordt weggehaald en de witte laag wordt dan zichtbaar.
Uit een andere plaat graveermateriaal (goud geborsteld) is het beeldmerk in contour gesneden met de laser en daarna op de basisplaat bevestigd.

Naambord van graveermateriaal

Meer info over lasergraveren  –  Meer info over graveermateriaal

Lasergraveren houten cypher wheel

Met onze lasergraveermachine hebben we een cypher wheel van hout gemaakt. De ringen zijn gegraveerd en uitgesneden. De buitense ring is op een onderplaat bevestigd. De andere ringen zet je erin en kun je met behulp van pinnetjes die we erin gemonteerd hebben draaien. Zo kom je aan een bepaalde code die nodig is bij een spel voor een escape room.

Bekijk ook onze andere speciale projecten

Full colour bedrukt bedieningspaneel

Dit bedieningspaneel van geanodiseerd aluminium is voorzien van een mooie full colour bedrukking. Met een contourfrees zijn gaten uitgefreesd, zodat er ruimte vrij is voor knoppen of schakelaars om de machine te bedienen. Dit kan in allerlei vormen en formaten, tot op de millimeter nauwkeurig. Door de kleeflaag op de achterzijde kan het paneel op de machine geplakt worden.

Meer informatie over bedieningspanelen

 

 

 

 

3D metaal labels in 3 kleuren

Deze 3D metaal labels zijn slechts 0,1 mm dik en hebben een kleeflaag aan de achterzijde zodat je ze als een sticker kunt aanbrengen.
De achtergrond is voorzien van een structuur. Het logo, de tekst en de buitenlijn zijn glanzend gemaakt.
In één productie hebben we drie kleurversies gemaakt; de labels zijn vernikkeld in zwart, goud en zilver. Zo kun je het label kiezen dat het beste bij het product past.

Stalen draadframes voor etalage juwelier

Voor Juweliershuys Jansen hebben we naast sleutelhangers ook stalen draadframes ontwikkeld in de vorm van het logo van de winkel. De ‘poppen’ zijn in diverse formaten gemaakt en worden in de etalages gebruikt; niet alleen ter decoratie, maar ook als display om sieraden op een bijzondere manier te tonen.

De draadframes zijn uit staal gesneden met een laser. De frames zijn op een stalen voet gelast en tot slot is de hele ‘pop’ voorzien van een mat zwarte poedercoating voor een mooie uitstraling.

Meer speciale projecten

 

Juwelierhuys Jansen, een prachtige en trendy juwelierszaak in het hart van Spakenburg, heeft een uitgebreide collectie horloges en sieraden van bekende merken. Hip, stijlvol, van goede kwaliteit en toch betaalbaar. Het team adviseert graag bij het maken van een keuze voor een nieuw sieraad.

 

Bekijk hier een video van de draadframes in de winkel

Lasergraveren van labels op graveermateriaal

Voor diverse klanten hebben we labels gemaakt van graveermateriaal. Dit is in verschillende kleurstellingen leverbaar. Hierbij hebben we wit/rood/zwart en rood/wit gebruikt. Het wit/rood/zwart bestaat dus uit 3 lagen. Voor de rode rand hebben we het wit weggehaald met de laser en voor de zwarte B hebben we een witte en een rode laag verwijderd. Daarna worden de labels en eventuele gaten met de laser gesneden.

Lees hier meer over graveermateriaal  – Lees hier meer over lasergraveren

Diverse labels voor één project

Voor een project van een klant hebben we diverse labels van verschillende materialen geleverd:

  • typeplaten van gegraveerd en ingelakt RVS en aluminium
  • full colour bedrukte aluminium waarschuwings- en veiligheidslabels in diverse vormen
  • tekstlabels op laserfolie
  • kleine ronde aluminium nummerlabels

Aangezien we een zeer brede keus hebben aan soorten materialen en bewerkingen, zijn we een one-stop-shop voor allerlei soorten labels. Onze klanten kunnen eenvoudig alle labels voor het hele project bij ons in een keer bestellen.