Aluminium afdekplaten

We maken niet alleen naam en typeplaten met gegevens erop, maar ook producten zoals deze afdekplaten, die helemaal op maat gefreesd worden.

De afdekplaten zijn gemaakt van 3 mm dik geanodiseerd aluminium, gefreesd in een speciale vorm en voorzien van 1 grote uitsparing en verzonken boorgaten. Door het frezen verdwijnt de beschermende anodiseerlaag van het aluminium. Na het frezen is elk plaat daarom nog een keer (blank) geanodiseerd, zodat het aan alle kanten weer voorzien is van een goede  corrosieweerstand.

Meer informatie over aluminium 

RVS naamplaten voor haveninrichting

W2 Support is specialist in recreatieve haveninrichting (o.a. drijvende steigers en loopbruggen). Hiervoor hebben we RVS naamplaten in twee versies gemaakt. De naamlabels zijn geëtst en daarna ingelakt in 3 kleuren. Vervolgens zijn de labels machinaal gestanst en voorzien van 2 boorgaten voor de montage.

Meer informatie over naamlabels  –  Meer informatie over RVS  –  Meer informatie over etsen

 

Aluminium nummerlabels voor handgemaakte meubels

Voor de handgemaakte meubels van No-Nonsense Meubels en Meer hebben we aluminium nummerlabels gemaakt met het logo en het serienummer erop gedrukt. Met de nummerlabels van Focks Labels is No-Nonsense in staat om ieder meubelstuk of object een bijzonder te maken met zijn eigen serie nummer en de professionele uitstraling verder te benadrukken met een merknaam.

   

Bij No-Nonsense gaat Arjen de Boer verder dan de gewone meubelwinkel. Hier krijg je de kans om een uniek ontwerp te laten maken, helemaal op maat voor jou. Arjen focust op het maken van hoogwaardige, op maat gemaakte ontwerpen (klein tot middelgroot) die met de hand worden vervaardigd om perfect te passen bij jouw ruimte en voorkeuren. Geen compromissen nodig als het gaat om afmetingen of stijl. Naast dit maatwerk is er ook een eigen vaste collectie van kleine meubelstukken en andere houtproducten.

Neem een kijkje op www.nonomeubels.nl voor de reeds opgebouwde portfolio.

Aluminium naamplaten voor straatmeubilair

Voor Flora Nova hebben we aluminium naamplaten gemaakt voor op hun straatmeubilair, zoals bijvoorbeeld banken en bruggen.
De bedrukking zit slijtvast in de anodiseerlaag van het aluminium, waardoor de naamplaten zeer geschikt zijn voor buitengebruik.

   

   

Meer info over naamlabels  –  Meer info over aluminium

 

Flora Nova
Eén van de diensten van Flora Nova is het maken van civieltechnische houten constructies op maat, zoals:

  • Bruggen, vlonders en steigers
  • Buitenverblijven en uitkijktorens
  • Speeltoestellen en buitenmeubilair
  • Beschoeiingen, hekwerken en geluidwerende wanden

Gegraveerd aluminium merklabel voor tafels

Voor de tafels van Atelier BB hebben we merklabels gemaakt van aluminium waarin het logo gegraveerd is.
De naamlabels zijn contourgefreesd in een ronde vorm en voorzien van een kleeflaag aan de achterzijde om de plaatjes aan de meubels te kunnen bevestigen.

Atelier BB is gespecialiseerd in unieke tafels van duurzame en ecologische materialen. Ontworpen en handgemaakt in België.

   

Meer informatie over naamlabels  –  Meer informatie over graveren

 

 

Aluminium barcodelabels met nummering en logo

Aluminium barcodelabels worden in full colour bedrukt. Het meedrukken van een logo, zoals we hier bij deze labels voor Swarco gedaan hebben, kan dan ook zonder meerkosten. Bij de barcodes kan ook het nummer en/of een tekst worden meegeprint. Door het digitale printproces zijn wisselende gegevens geen enkel probleem.

Meer informatie over barcodelabels en QR code labels

Aluminium wrijfborden voor kinderwandeling

Voor de stad Turnhout hebben we verschillende wrijfbordjes gemaakt van aluminium voor een kinderwandeling. De achtergrond is gefreesd, zodat de afbeeldingen van de dieren opliggend zijn. Kinderen kunnen dan met krijt of potlood over het plaatje wrijven en zo een afdruk van de dieren op een vel papier tekenen.

Na het frezen zijn de bordjes getrommeld, zodat de scherpe randjes verdwijnen. Door deze bewerkingen verdwijnt een groot deel van de anodiseerlaag, dus zijn ze nog eens rondom geanodiseerd zodat ze weersbestendig zijn.

Door de verzonken boorgaten kunnen de bordjes ook veilig gemonteerd worden. De schroeven steken niet uit, dus kun je je daaraan niet bezeren als je over het plaatje wrijft.

     

Meer informatie over frezen  –  Meer informatie over speciale producten

Logo transfers voor op apparatuur

Een klant wilde graag een wit logo en witte teksten voor op kasten van apparatuur, maar liever geen transparante sticker. Een transfer is hiervoor een goede oplossing, zo kun je eenvoudig losse letters aanbrengen. Er wordt geprint op een sterke lijmlaag, eerst in wit, dan eventeel nog in kleur eroverheen, waarna er nog een vernislaag wordt aangebracht. Deze laag beschermt de bedrukking en geeft ook een beetje een 3D effect. Aan de achterzijde zit een beschermfolie zoals bij een gewone sticker. Aan de voorzijde een transparante overdrachtsfolie, die je na het opplakken verwijdert. Zo hoef je dus niet allerlei losse delen op te plakken.

Meer informatie over stickers

 

Aluminium bewegwijzering voor appartementengebouw

Voor een appartementengebouw van 17 verdiepingen hebben we bewegwijzering van geanodiseerd  aluminium gemaakt. Het gehele project bestaat uit ongeveer 35 grote plattegrondborden, 90 symboolborden om allerlei verschillende ruimtes aan te geven in het gebouw en zo’n 250 huisnummerbordjes, uiteraard met unieke nummering. Aan de voorzijde zijn de borden voorzien van een mooie facetrand. Aan de achterzijde zijn de borden voorzien van een zeer sterke kleeflaag voor een stevige montage.

De bedrukking zit opgesloten in de anodiseerlaag van het aluminium, dus de borden kunnen goed schoongemaakt worden zonder dat de bedrukking wordt beschadigd.

De borden zijn volledig full colour bedrukt, dit geeft een aparte bronskleurige uitstraling aan de borden. Bij de symboolborden en huisnummerborden is de layout uitgespaard, zodat daar het aluminium zichtbaar is.

    

Meer informatie over bewegwijzering