Aluminium typeplaat voor speeltoestellen

Schooltuinen.nl ontwerpt en legt groene schooltuinen aan. Op sommige schoolpleinen maken ze ook hun eigen houten speeltoestellen en laten deze keuren door een keuringsinstantie. De speeltoestellen moeten voorzien zijn van een typeplaatje en daarvoor kwamen ze bij Focks Labels terecht. Het label is gemaakt van 1,5 mm dik geanodiseerd aluminium met een doorsnede van 60 mm. De full colour bedrukking zit slijtvast in de anodiseerlaag van het aluminium. De typeplaat is contourgefreesd en voorzien van 2 boorgaten om het op het speeltoestel te kunnen vastschroeven. Het serienummer en het bouwjaar worden per toestel door Schooltuinen.nl zelf ingegraveerd.

Meer informatie over typeplaten

 

Van ontwerp tot onderhoud
Schoolpleinen.nl maakt schoolpleinen een stukje groener, leuker en mooier!

 

Verguld merklabel voor schilderijen

Dit gegoten merklabel hebben we in opdracht van kunstenares Conny Roels van Consarte gemaakt. Het wordt als een soort sieraad aan haar schilderijen gehangen door middel van het boorgaatje en pinnetje aan de achterzijde.

Vloeibaar metaal wordt in een mal van gehard staal gegoten. Na het afkoelen en uitharden krijgt het label nog diverse nabewerkingen en daarna is het nog verguld met 18 karaat goud.


De schilderijen van Conny stralen licht, structuur en evenwicht uit, maar suggereren toch veelal het sierlijke van ‘beweging’. Hoewel haar portretten en composities bijna fotorealistisch zijn, laat ze zich graag verleiden tot een vleugje surrealisme. Meer info: www.consarte.be

Zwart vernikkeld logolabel voor buitenkeukens

Dit logo label van een gegoten zinklegering is gemaakt voor HIVE kitchen. Het label is eerst gezandstraald en daarna zwart vernikkeld. Het verdiepte logo is nog grijs ingelakt voor meer contrast. Voorzien van een foamtape kleeflaag aan de achterzijde.

Meer info over naamlabels


A new generation of outdoor kitchens

HIVE kitchen is een modulair keukensysteem dat buiten de lijntjes kleurt qua vorm, materiaalkeuze en design. Niets is standaard aan de HIVE buitenkeukens. Van de gebaande paden af, daar groeien de mooiste bloemen. Daar waar de massa kiest voor veilig, vierkant en vertrouwd, zoeken we bij HIVE de grenzen op. Nieuwe vormen, nieuwe materialen op de grens van wat technisch mogelijk is. De Hollandse degelijkheid verliezen we nooit uit het oog. Zo creëren we oogstrelende design buitenkeukens die uniek zijn in hun soort en tegen een stootje kunnen.

Website: www.hive.kitchen
Instagram: @hive.kitchen

Merklabels voor op houten vuurtafels

Deze merklabels van geborsteld RVS zijn gemaakt voor Vuurtafelpro. Het logo is verdiept mat geëtst, daarna is het label machinaal gestanst en voorzien van een kleeflaag aan de achterzijde voor montage op de vuurtafels. Er is voor RVS gekozen omdat dit metaal goed bestand is tegen hoge temperaturen. Daarnaast roest het niet, dus ideaal voor buitengebruik en bovendien heeft het een luxe uitstraling.

meer informatie over naamlabels

Vuurtafelpro maakt professionele vuurtafels in diverse formaten zoals bijvoorbeeld salontafel, eettafel en statafel. Ook voor meer sfeer op een feestje, beurs of evenement kunnen vuurtafels gehuurd worden. Naast vuurtafels maakt Vuurtafelpro epoxytafels, boomstamtafels, thuisbarren en achterwandkasten. Deze zijn verkrijgbaar in diverse houtsoorten, RVS en staal in de Ral-kleur die de klant wenst. De branders met elektrische ontsteking werken op zowel gas als aardgas. Meer info op: Vuurtafelpro.nl

 

 

Aluminium nummerlabels diapositief zwart bedrukt

Nummerlabels van geanodiseerd aluminium met zwarte bedrukking, waarbij de oplopende nummering uitgespaard is. De diapositieve layout geeft de labels net weer een andere uitstraling.

In de druktechniek is diapositief de weergave van letters of cijfers waarbij de letter- of cijfervorm is uitgespaard in een gekleurde achtergrond. De letters/cijfers hebben hierdoor de kleur van de ondergrond waarop is gedrukt, in dit geval het lichtgrijs van het aluminium.

De nummerplaatjes zijn voorzien van een kleeflaag aan de achterzijde voor eenvoudige montage.

Slagvaste nummerstickers voor op portofoons

Deze slagvaste nummerstickers hebben we gemaakt voor op portofoons van het team Alpentocht voor CliniClowns. De portofoons worden ingezet voor de communicatie door de organisatie om de deelnemers tijdens de tocht veilig te kunnen begeleiden. Door de slagvaste laminaatlaag op de stickers is de bedrukking beschermd tegen krassen en weer en wind.

In 2022 vindt de Alpentocht plaats van 7-11 september. Fietsend, wandelend of hardlopend gaan deelnemers op 10 september de Stelvio beklimmen met als doel geld in te zamelen voor de CliniClowns.
Interesse in deelname of sponsoring? Bekijk de video of lees meer op www.alpentocht.nl

Aluminium dierenpenningen met QR code

Deze dierenpenningen met unieke code en QR code zijn gemaakt van 2 mm dik aluminium en een in speciale vorm gefreesd. Door middel van een boorgat kunnen de tags aan de halsband gehangen worden. Door de code te scannen kan een weggelopen hond of kat via de website van Petidentity weer met zijn baasje herenigd worden.

Meer weten over deze dierenpenningen? Ga naar www.petidentity.nl 

Meer informatie over Barcode/QR code labels

 

Domelabels op aluminium ‘look’ ondergrond

Domelabels met zwarte bedrukking op een geborsteld aluminium look ondergrond. Dit geeft een mooie uitstraling. Ook QR codes zijn mogelijk bij dit product.
Door de PU-coating is het net alsof er een waterdruppel op het product ligt. Dit beschermt de bedrukking tegen beschadigingen. Daarnaast vertraagt de coating ook het verkleuringsproces van de bedrukking door de invloed van zonlicht/UV-straling.

Meer informatie over dome stickers  –  Meer informatie over PU-coating/doming techniek 

Naambadge in speciale vorm gefreesd

Een naambadge of naamlabel hoeft niet altijd ‘saai’ rechthoekig te zijn. Dit kan ook in een speciale vorm – bijvoorbeeld het logo – gefreesd worden, zodat de badge meer opvalt door het speelse effect. Er kan zelfs ook nog een mooie facetrand aan om het helemaal af te maken.

Meer informatie over naambadges  – Meer informatie over naamlabels

Messing naamlabels voor Engelse meubels

Voor de meubels van English Decorations hebben we deze messing naamlabels gemaakt. De achtergrond van het label is 0,2 mm diep geëtst en ingelakt in zwart. Zo lijkt de tekst (en het randje) erbovenop te liggen. Zo krijgt het naamplaatje een mooie, klassieke uitstraling. Daarna is het label gestanst en voorzien van een speciale kleeflaag om de labels op de meubels te kunnen monteren.

   

English Decorations is gespecialiseerd in handgemaakte Engelse meubelen zoals op maat gemaakte boekenkasten en Chesterfield meubelen. Daarnaast voeren ze ook een uitgebreide collectie spiegels in diverse stijlen waaronder Barok, bankierslampen en prachtige Engelse accessoires.
www.englishdecorations.com

Meer informatie over naamlabels  –  Meer informatie over messing