Wijzigingen Focks Labels

We starten dit nieuwe jaar met belangrijk nieuws:
Focks Labels viert in 2021 haar 10-jarig jubileum en daarmee is de tijd aangebroken voor verandering en uitbreiding. 

Naast Jeroen Batavier is nu ook Sabine Viester als mede-eigenaar tot het bedrijf toegetreden. Dat betekent dat we nog meer producten kunnen gaan aanbieden en dat we je nog beter van dienst kunnen zijn.


Uiteraard kun je blijven rekenen op onze service en kwaliteit; een goed en eerlijk advies en meedenken zoals je van Focks Labels gewend bent.
Verder zijn we bezig met het ontwikkelen van een webshop, maar daarover volgt binnenkort meer nieuws.

Hierdoor verandert Focks Labels van rechtsvorm. Vanaf 1 januari 2021 zijn we een VOF met een nieuw Kamer van Koophandel nummer en een nieuw BTW nummer.
KVK nr. per 1-1-2021: 81451997
BTW nr. per 1-1-2021: NL862098804B01

Gepreegd aluminium merklabel voor rolluiken en garagedeuren

Een 0,3 mm dun aluminium naamlabel voor garagepoorten, rolluiken en screens van Canmar Services. De tekst is opliggend gepreegd en daarna geborsteld, dat zorgt voor de structuur in de letters. De achtergrond is gematteerd, zodat de tekst er nog meer uitspringt. Daarna is er aan de achterzijde een kleeflaag bevestigd zodat de naamplaatjes makkelijk gemonteerd kunnen worden op de diverse producten. Tenslotte zijn de hoeken mooi afgerond.

gepreegd aluminium naamlabel voor rolluiken en garagedeuren

Meer informatie over naamlabels

Gegoten naamlabel met uitsparingen

Voor Grootkeuken Gilde, een specialist in professionele keukeninrichting, maakten we dit 3 mm dikke naamplaatje van een zinklegering. De zinklegering wordt in een mal gegoten, waarna het moet afkoelen en uitharden. Na het gieten van de zinklegering is het label ‘gun metal’ vernikkeld en de verdiepte delen hebben een structuur gekregen.
Het naamlabel is voorzien van 2 pinnen aan de achterzijde om het te kunnen bevestigen. Daarna zijn er uitsparingen aan de onderkant gemaakt zodat het perfecte aansluit op het oppervlak waarop het bevestigd wordt.

meer informatie over naamlabels

meer informatie over zinklegering

meer informatie over vernikkelen

Gepreegd aluminium naamlabel voor garagedeuren

Naamlabel voor op garage- en bedrijfsdeuren van Delta Doors. Gemaakt van 0,3 mm glanzend gepolijst aluminium. De tekst en het logo zijn opliggend gepreegd. De tekst is blank gelaten en het logo is rood bedrukt. De achtergrond is mat zwart bedrukt, waarbij de tekst en het logo uitgespaard zijn in de zwarte bedrukking. Voorzien van 2 boorgaten voor montage.

Meer informatie over naamlabels

 

Naamlabel van gegoten zinklegering voor bijzondere tafels

Voor Grosvenor maakten we een naamlabel met een bijzondere uitstraling. Deze naamplaat is van een zinklegering en gegoten in een rechthoek met afgeronde hoeken waarbij de achtergrond verdiept is. Daarna is het label vernikkeld in een antiek zilver look.

    

“Grosvenor is een collectief creatieve geesten dat tafels creëert van materialen met een verhaal. De tafel is immers de plek waar verhalen gedeeld worden. Een Grosvenor® tafel heeft zijn eigen verhaal. De jongens van Grosvenor jagen op materialen met verhalen. Deze zijn meestal schaars. Van elk materiaal en elk verhaal kunnen ze slechts een beperkt aantal tafels maken. Dat ze niet met standaard materiaal werken, vraagt bovendien veel creativiteit en inventiviteit. Geen tafel is hetzelfde. Zelfs voor het label zijn ze op zoek gegaan naar een passende oplossing. Het label moest immers gegoten in epoxy. Door de vervorming van de ronde hoeken in het tafelblad werkt de epoxy als een vergrootglas waardoor het metalen label mooi tot zijn recht komt. Door de nauwe samenwerking met Focks hebben we het perfecte label gevonden.”

 

Domelabels inzetten als nummerlabels

Door de digitale printtechniek is het ook mogelijk om bij domelabels wisselende gegevens te printen op de basislaag, waarna de PU-coating wordt aangebracht. Domelabels kunnen dus ook als nummerlabels ingezet worden. De PU-coating beschermt de bedrukking en geeft het label een mooie uitstraling.

domstickers gebruiken als nummerlabels

meer informatie over nummerlabels

meer informatie over PU-coating/doming

3D metaal label in 2 uitvoeringen

Een 3D metaal label van 0,1 mm dik en slechts 40×25 mm in 2 versies: goudglanzend en zilverglanzend vernikkeld.
De merklabeltjes zijn voorzien van een transparante overdrachtsfolie om ze eenvoudig op de Glenn Bracke parfumflesjes aan te kunnen brengen.

3D metaal labels, zilverglanzend en goudglanzend vernikkeld

Meer informatie over naamlabels

Meer informatie over 3D metaal/nikkel

Bekijk art & fragrance van Glenn Bracke op www.glennbracke.com

Datamatrix code label van wit aluminium

Datamatrix code label gemaakt voor Katoen Natie, een wereldwijde leverancier van logistieke en technische oplossingen.
Het label is van mat wit AluSub aluminium, met een slijtvaste bedrukking in de transparante topcoating, voorzien van een 3M468 kleeflaag.
Wij kunnen de barcodes, QR codes en datamatrix codes genereren voor jouw labels.

Meer informatie over barcode, QR code en datamatrixcode labels

Meer informatie over sublimeren

Aluminium typeplaatje bedrukt in full colour

Typeplaatjes van 1,5 mm dik aluminium, contourgefreesd en voorzien van 4 boorgaten. De lay out is in full colour gedrukt. De gegevens/nummers worden er door de klant zelf ingeslagen door middel van een slagstempel. Deze typeplaatjes worden gebruikt voor op groente- en fruit automaten.

Meer informatie over typeplaten