Messing naamlabels voor Engelse meubels

Voor de meubels van English Decorations hebben we deze messing naamlabels gemaakt. De achtergrond van het label is 0,2 mm diep geëtst en ingelakt in zwart. Zo lijkt de tekst (en het randje) erbovenop te liggen. Zo krijgt het naamplaatje een mooie, klassieke uitstraling. Daarna is het label gestanst en voorzien van een speciale kleeflaag om de labels op de meubels te kunnen monteren.

   

English Decorations is gespecialiseerd in handgemaakte Engelse meubelen zoals op maat gemaakte boekenkasten en Chesterfield meubelen. Daarnaast voeren ze ook een uitgebreide collectie spiegels in diverse stijlen waaronder Barok, bankierslampen en prachtige Engelse accessoires.
www.englishdecorations.com

Meer informatie over naamlabels  –  Meer informatie over messing

Aluminium naamlabel gevouwen in een hoek

Aluminium naamlabels voor boxsprings van Bedplus met een full colour bedrukking. Na het contourfrezen is er aan de achterzijde is een V-lijn gefreesd om het label in een hoek van 90 graden te kunnen zetten. Voorzien van boorgaten om het label aan de onderzijde van het bed te kunnen monteren door middel van schroeven.

   

    

Bedplus (boxsprings, matrassen en bedtextiel)

Gegoten en diamantgeslepen aluminium merklabel

Dit merklabel is van 1,5 mm dik gegoten aluminium gemaakt. De basisplaat is 1 mm dik en de toplaag met het logo is 0,5 mm dik. Na het gieten zijn de naamlabels mat zwart gespoten en is de toplaag diamantgeslepen, zodat de aluminium kleur zichtbaar wordt en je die fijne structuur erin krijgt. Aan de achterzijde van de naamplaatjes is een zelfklevende foamtape voor buitengebruik gemonteerd. Dit heeft een goede hechting op de poederlak waarmee de outdoor living units zijn afgewerkt.

Aluvision Outdoor Living heeft een breed gamma aan modulaire buitenruimtes, met oog voor minimalistisch design en optimale kwaliteit. Een Aluvision Box unit geeft je een ultiem vakantiegevoel dankzij de complete setting van vloer tot plafond. Met zijn modulair design kan je de leefunit vormgeven zoals je wenst. Voeg bijvoorbeeld een vloer naar eigen keuze toe en speel met verschillende materialen en kleuren. Creëer zo een aangename lounge in je tuin, de perfecte plek om te zitten, te relaxen, te eten of te lezen.

RVS nummerlabels gesneden met laser

Voor een dierencrematorium hebben we RVS nummerlabels gemaakt. De nummers zijn er door middel van een laser uitgesneden.

Bij een dierencrematorium worden meerdere huisdieren tegelijk gecremeerd. De nummerlabels gaan mee in de oven, om zo de as van de dieren te kunnen identificeren. De temperatuur in de oven is meestal 750 graden maar kan oplopen tot maar liefst 1100 graden, om die reden is er gekozen voor RVS316, dat kan dergelijke temperaturen beter verdragen waardoor de labels langer mee kunnen. Ook een bedrukking zal bij regelmatige blootstelling aan die hitte niet heel lang meegaan, waardoor de nummers er beter uitgesneden kunnen worden.

Na een aantal jaar zijn de labels toch echt aan vervanging toe zoals op de foto van een oud label is te zien.

Meer informatie over nummerlabelsMeer informatie over RVS

Baliedisplay en gevelbord voor winkels

Deze gevelbordjes en baliedisplays  van een bekend merk van beeld- en geluidsapparatuur zijn bedoeld voor aan de muur en op de balie van winkels. Ze zijn gemaakt van een dikke plaat geanodiseerd aluminium, contourgefreesd en afgewerkt met een mooie facetrand.
De baliedisplay is door middel van een freeslijn aan de achterzijde in een hoek gezet.
Om het gevelbordje mooi te kunnen monteren leveren we er een montageplaat bij, die via de verzonken boorgaten aan de muur geschroefd kan worden. Het naambord wordt dan door middel van een sterke kleeflaag aan de montageplaat bevestigd. De montageplaat is kleiner dan het bord, zodat je het er niet achter ziet zitten. Zo lijkt het bord ook een beetje te zweven, dat geeft een mooi effect.

    

Meer informatie over speciale producten

Naamlabels voor palen van wandelroute

Voor Restaurant Plein6  hebben verschillende kunstenaars van Paspartoe Noordwijk grote tuinpalen beschilderd met allerlei duindieren. Deze palen zijn onderdeel van de DiereninhetduinSpeurtocht van Plein 6.
De aluminium naamlabels die we voor Paspartoe hebben gemaakt zijn onderaan de palen die de looproute markeren bevestigd. De plaatjes maken het helemaal af.
Paspartoe is het adres voor unieke kunst en originele cadeau’s, gemaakt door kunstenaars en creatieve talenten met een verstandelijke beperking.

Gegoten naamlabel voor metalen deuren

Voor Acero Metal Doors, innovatieve metalen binnendeuren van In-door Concepts, hebben we dit naamlabel gemaakt. Het is van een gegoten zinklegering, waarbij het logo opliggend is, de achtergrond is verdiept. Door de tekst en rand af te dekken kan de achtergrond gezandstraald worden. Daarna is het label nog zwart vernikkeld. Het label krijgt zo een unieke uitstraling die perfect bij de deuren past.
Aan de achterzijde is een 3M foamtape bevestigd zodat de naamplaatjes op de metalen deuren bevestigd kunnen worden.

Naamlabels voor kampioensborden van golfclub

Onlangs hebben we heel veel verschillende naamlabels van mat AluSub aluminium gemaakt voor kampioensborden van Golf- & Countryclub Heiloo. De naamplaatjes zijn aan de achterzijde voorzien van een kleeflaag. De borden met de namen van de kampioenen sinds 1996 zijn opgehangen in het clubhuis van de golfclub. Het ontwerp van de borden en de labels is verzorgd door Kämink Creatieve Communicatie uit Heiloo (kamink.cc).

 

Meer informatie over naamlabels

Aluminium bordjes met unieke gepreegde nummers

Deze nummerbordjes zijn van aluminium, eerst gepreegd en daarna bedrukt. Het bedrukken van nummerlabels met doorlopende nummering doen we regelmatig, maar op elk bordje een uniek nummer pregen én drukken is toch redelijk bijzonder en een hele klus bij grote aantallen. De klant koos hiervoor omdat het reliëf altijd leesbaar blijft, zelfs als de zwarte inkt na lange tijd eraf zou slijten of vervagen.

Meer informatie over nummerlabels

Donatiebordje van aluminium voor KWF actie

Crematorium en Begraafplaatsen Amersfoort biedt haar bezoekers in de wachtruimte van begraafplaats Rusthof een gratis kopje koffie van Selecta aan. Bezoekers kunnen ervoor kiezen om een donatie te geven aan KWF Kankerbestrijding.  CBA is deze actie in samenwerking met het KWF gestart om geld in te zamelen voor het onderzoek naar kanker.

Kanker raakt ons allemaal. Jaarlijkse sterven er zo’n 45.000 mensen als gevolg van kanker. De ziekte is hiermee in Nederland doodsoorzaak nummer één. Het KWF boekt elke dag vooruitgang om de kans op kanker te verkleinen, de kans op genezing te vergroten en de kwaliteit van leven te verbeteren.

Focks Labels steunt deze actie en overhandigde een aluminium donatiebordje voor in de wachtruimte. Op het bordje staat een QR code die direct naar de actie van het CBA linkt op de website van het KWF zodat men online kan doneren aan dit goede doel.

 

Lisan van Hees van Crematorium en Begraafplaatsen Amersfoort krijgt het donatiebordje overhandigd van Sabine Viester namens Focks Labels.

Doneer aan de CBA / KWF actie