3D metaal labels voor hoofdtelefoons

Voor de hoofdtelefoons van Triple Audio hebben we 3D metaal labels mogen maken. Het naamlabel bestaat uit 2 dunne lagen, een basis laag in blauw vernikkeld en geborsteld en een toplaag in witte letters. Voorzien van een foamtape en een transparante overdrachtsfolie om het label goed te kunnen plakken.

 

De labels zijn geplaatst op de Beyerdynamic DT 770 PRO hoofdtelefoon met ingebouwde Triple Audio Limiter.Dit is een hoogwaardige hoofdtelefoon die veilig gebruikt kan worden voor krachtige geluidsbronnen. De Triple Audio Limiter is passief (hoeft niet gevoed te worden) maar gedraagt zich als actieve limiter, wat resulteert in een opvallend vloeiende geluidsbegrenzing. Zo helpt Triple Audio om gehoorbeschadiging tegen te gaan.

Beyerdynamic hoofdtelefoon DT 770 PRO Triple Audio limiter | Triple Audio B.V. | Engineering & Broadcast

Lasergegraveerde nummerlabels voor kluisjes

Deze nummerlabels voor kluisjes zijn lasergegraveerd. Het graveermateriaal bestaat uit 2 lagen met een kleeflaag aan de achterzijde. De laser haalt het bovenste zilverkleurige laagje weg waardoor de zwarte laag eronder zichtbaar wordt. De nummering kan er dus niet afslijten. Daarna snijden we met de laser de labels in de juiste vorm uit de plaat graveermateriaal.

Meer informatie over nummerlabelsMeer informatie over lasergraveren

 

Messing-look merklabel voor impregnatiemiddel houten omheiningen

Voor Chevaldo omheiningen hebben we een merklabel gemaakt voor hun impregnatiemiddel PRE-SHIELD. Dit label in de vorm van een schild met een prachtig reliëf, is gemaakt van een gegoten zinklegering. Na het gieten en uitharden zijn de labels vernikkeld in een antiek messing look. De labels zijn voorzien van 2 gaten en aan de achterzijde van een foamtape, zodat de labels op diverse manieren ergens aan kunnen worden bevestigd.

   

Meer informatie over naamlabels  –  Meer informatie over zinklegering 

 

PRE-SHIELD®, het nieuwste impregnatiemiddel voor een langere levensduur van uw (paarden)omheining

Omheiningen, poorten en afrasteringen worden blootgesteld aan diverse weersinvloeden. Denk aan de kou, regen, zon, warmte en wind. Omdat hout een natuurproduct is, werkt hout onder deze invloeden. Om een omheining langer mee te laten gaan, wordt het hout “geïmpregneerd” oftewel “verduurzaamd”. PRE-SHIELD® is een impregnatiemiddel op basis van water, koper en triazolen. Dit middel stinkt niet, het zweet niet en u wordt er niet vies van. Het geeft het hout een mooie egale brons-bruine kleur en is veilig voor mens, dier én milieu. Uniek aan PRE-SHIELD® is het dubbele impregnatie proces waardoor er een omheining van topkwaliteit ontstaat!

“Onze PRE-SHIELD® omheiningen worden voorzien van een uniek PRE-SHIELD® schild. Deze schilden zijn geproduceerd door Focks Labels. Wij zijn zeer tevreden over de uitvoering hiervan. Ze voldoen helemaal aan onze verwachtingen – kwaliteit, uitstraling, bestendigheid, montagemogelijkheden. Focks Labels is flexibel, meedenkend en snel!”, aldus Sharon Minderhoud van Chevaldo Omheiningen.

 

RVS merklabels voor serveerplanken

Voor de houders van de unieke serveerplanken van Level-2 hebben we merklabels gemaakt van geborsteld RVS. Bij deze naamlabels is de achtergrond verdiept geëtst en daarna ingelakt in zwart, zodat het logo goed opvalt. De labels zijn voorzien van een sterke kleeflaag en daarna met een stansgereedschap in de juiste vorm gestanst. Doordat eerst de kleeflaag wordt gemonteerd en daarna gestanst, krijg je van die mooie afgeronde randen.

   

  

meer informatie over naamlabels  –  meer informatie over RVS  – meer informatie over etsen

Level-2
Dit bedrijf vervaardigt serveerplanken uit schouderbladen van runderen en varkens. Een 100% circulair productieproces, een afvalproduct geven ze een nieuw leven! Met dit recycling proces redden ze ook bomen, want de afwerking die ze hun producten geven, zorgen voor een ‘hout’ look. De houder voor ‘The Bull Brothers’ is gemaakt uit een massieve eiken voet in combinatie met staal voorzien van een milieuvriendelijke poedercoating.
Nieuwsgierig? Surf gerust even naar de website www.level-2.be voor het lezen van hun verhaal.

Messing gevelbord bewerkt via parelstralen en borstelen

Dit messing gevelbord is 4 mm dik. De achtergrond is 1 mm diep en lijn voor lijn ingefreesd wat veel tijd kost. Daarna is het bord mooi gematteerd door middel van parelstralen zodat je de ‘freesbanen’ niet meer ziet. De toplaag (het logo en de rand) is tenslotte nog horizontaal geborsteld voor een mooi effect.  Met een montageplaat kan het bord ‘blind’ aan de gevel bevestigd worden zodat je geen schroeven ziet.

Meer informatie over gevelborden (specials)

RVS naamlabels in 4 kleuren ingelakt

Voor Vuicon Engineering hebben we RVS naamlabels gemaakt in de 4 kleuren van hun huisstijl. De lay out wordt eerst verdiept geëtst. Bij etsen wordt een deel van het metaal weggehaald door middel van een etsvloeistof. Met een soort pasta worden de delen beschermd die niet geëtst moeten worden. De platen RVS worden na het etsen gewassen om de pasta te verwijderen. Daarna zijn alle platen in 1 kleur via zeefdruk ingelakt, dit moet dan goed drogen. Dit gebeurt in een oven op hoge temperatuur. Het hele proces van bedrukken en drogen wordt kleur voor kleur herhaald. Uiteindelijk worden de labels uit de platen gestanst door middel van een stansgereedschap. Het is een intensief proces, maar levert wel een mooi resultaat op.

Meer informatie over naamlabels   –   Meer informatie over etsen

Gegoten naamlabel met ‘uitgespaarde’ tekst

Voor de meubels van Door Loraine hebben we deze gegoten naamlabels gemaakt met een ‘uitgespaarde’ tekst. Je kunt volledig door de merknaam heen kijken, zodat de ondergrond waar het label op bevestigd is zichtbaar is. Dit kan doordat de zinklegering in een speciaal hiervoor gemaakte mal wordt gegoten. Met deze techniek kun je heel creatieve designs maken. Na het uitharden is het label in een antiek messing look vernikkeld.

   

Meer informatie over naamlabels – meer informatie over zinklegering

 

Door Loraine

Bij Loraine kun je niet alleen terecht voor op maat gemaakte meubels, ook voor interieuradvies of een volledig interieurontwerp voor nieuwe huizen of bestaande woningen ben je bij haar aan het juiste adres.

Messing look merklabel voor metaalprojecten

Dit merklabel hebben we voor BJ Create gemaakt van een gegoten zinklegering. In het label zijn verschillende niveaus aangebracht. De drie onderdelen van het logo zijn opliggend, maar elk op een iets andere hoogte.
Na het gieten is het naamlabel in antiek messing look vernikkeld. Door het inwrijven van een soort pasta springen die opliggende delen er goed uit.
De achterzijde is verdiept zodat de foamtape kleeflaag in het label ligt ‘verzonken’. Hierdoor krijg je een iets vlakkere, mooiere montage.

 

BJ Create is een dynamisch staalverwerkingsbedrijf met een hart voor staal. Hun specialiteit is het realiseren van metaalprojecten op maat zoals: trappen, leuningen, aangebouwde terrasconstructies en alle bijzondere metaalconstructies.
Zij maken van staal een verhaal.

www.bjcreate.be            instagram BJ Create

Mal van graveermateriaal

Van graveermateriaal kunnen we ook mallen maken, om een label op de juiste positie te kunnen plakken. Wij hebben met een mal onze ponsmachine op de juiste maat ingesteld. Zo komen de gaatjes op dezelfde plek in alle labels. Met een eenvoudige oplossing kun je zo je werk veel sneller en nauwkeuriger maken.

 

Meer informatie over lasergraveren  –  Meer informatie over graveermateriaal