Nummerlabels van graveermateriaal lasergraveren en lasersnijden

Bij graveermateriaal dat bestaat uit 2 lagen kun je de bovenste laag lasergraveren zodat de laag eronder zichtbaar wordt. Het is in meerdere kleurcombinaties verkrijgbaar. Daarna kan de laser het uitsnijden in elke vorm.

Deze nummerlabels zijn van graveermateriaal met een zwarte onderlaag en een witte toplaag gemaakt. Na het graveren van de codes is er een gaatje uitgesneden en het label is rondom uitgesneden.

Logo lasergraveren uit acrylaat

Niet alleen van metaal maken we mooie naamlabels, ook van acrylaat kunnen we met onze lasergraveermachine prachtige logo’s maken. Bij de ronde uitvoering hebben we uit acrylaat met een ‘geborsteld metaal look’ ons logo gesneden en in de zwarte achtergrond plaat een verdieping gemaakt waar het logo precies in past en dit vastgelijmd. De tekst is ook verdiept aangebracht met de laser.

Er zijn natuurlijk nog veel meer bijzondere creaties en toepassingen te bedenken voor dit materiaal.

   

meer informatie over lasergraveren  –   Meer info over graveermateriaal

RVS typeplaten voor drukvaten

Deze grote typeplaten van RVS316 waarbij de teksten zijn geëtst en ingelakt in zwart zijn bestand tegen een stootje. Ze worden gebruikt voor polymerisatie reactoren (dubbelwandige drukvaten om polymeren te creëren).

RVS316 wordt vooral gebruikt in omgevingen met zout water en in zware industrie waar veel met zuren en andere chemicaliën wordt gewerkt.

Meer informatie over typeplaten  –  Meer informatie over RVS

Ovalen naamlabel voor houten meubels

Voor de op maat gemaakt houten meubels van Vanalleshout hebben we ovalen naamlabels van heel dun aluminium gemaakt die op de meubels bevestigd kunnen worden.

 

     

     

Vanalleshout produceert de meest uiteenlopende producten zoals meubelen, deuren, veranda’s, overkappingen, leuke decoraties voor zowel binnen als buiten en andere projecten van hout & metaal.  Alles wordt op maat gemaakt, zodat het geheel naar wens van de klant is.

www.vanalleshout.nl

Gepreegd naamlabel voor aluminium kozijnen

Dit naamlabel is gemaakt voor de aluminium kozijnen van ALRAF (aluminium ramenfabriek). Het naamplaatje van 0,5 mm dik aluminium is gepreegd met een speciaal gereedschap waardoor het beeldmerk en de naam erbovenop lijkt te liggen. De tekst eronder is niet gepreegd. De achtergrond is gematteerd waardoor het glanzende logo nog meer opvalt. Daarna is het logolabel in de juiste vorm gestanst. Met behulp de foamtape aan de achterzijde kan het naamlabel aan de kozijnen bevestigd worden.

Meer informatie over naamlabelsMeer informatie over pregen 

www.alraf.com

Gegoten en ingelakte naamlabels voor tuinproducten

Voor ALKA-Products hebben we naamlabels van een gegoten zinklegering gemaakt. De labels hebben elk een eigen uitstraling.
Het bovenste label op de foto is blank vernikkeld. De naamplaat daaronder is glanzend zwart vernikkeld.
Na het vernikkelen is de streep rood ingelakt en de tekst wit ingelakt.
Aan de achterzijde zijn de naamplaatjes voorzien van een foamtape kleeflaag voor montage op diverse ondergronden van de tuinproducten.

ALKA-Products is dé specialist voor diverse tuinoplossingen zoals groene daken, verticale tuinen en design artikelen, maar ook kunststof rijplaten, kunstgras en tegeldragers.

Meer info: www.alka-products.com

Gefreesd logolabel voor marble artwork

Het logo is bij dit logolabel volledig uitgefreesd. Het label is zwart bedrukt, waarbij de handtekening is uitgespaard.  Aan de achterzijde is het plaatje voorzien van een kleeflaag waarbij het logo ook uitgesneden is. Voor een extra mooie uitstraling is het naamlabel rondom voorzien van een facetrand.

De naamplaatjes worden op de schilderijen van Roger Wanrooij bevestigd onder een epoxylaag en worden zo onderdeel van het artwork.

 

Meer informatie over naamlabels

www.rogerwanrooij.nl

 

 

 

 

 

Gegoten messing-look logolabels voor meubels

Deze logolabels voor de maatwerk meubels van WDW furniture zijn gemaakt van een gegoten zinklegering. Na het gieten in een mal zijn de naamplaatjes antiek messing-look vernikkeld waardoor ze deze mooie uitstraling krijgen. De naamlabels worden met kit gemonteerd. Aan de achterzijde van het label is daarom een structuur aangebracht zodat de kit goed hecht.

 

Meer informatie over naamlabels   –  Meer informatie over zinklegering