Naambadges van aluminium met eigen bedrukking

Naambadges aluminium met eigen bedrukking in full colour, in grijs en wit, glans en, geborsteld en mat, in 2 standaard formaten

De standaard naambadges van AluSub aluminium bedrukken (sublimeren) wij met jouw eigen ontwerp in full colour.
Uiteraard kunnen we elke badge voorzien van een andere naam. We maken deze naambadges in een beperkt aantal aluminium soorten en 2 formaten, zodat ze snel leverbaar zijn.
De badges worden geleverd inclusief bevestiging. Er is keuze uit een speld of een magneetsluiting. Het voordeel van een magneetsluiting is dat deze geen gaatjes maakt in de kleding. Voor mensen met een pacemaker wordt de magneetsluiting echter afgeraden.

Je kunt de AluSub naambadges in kleine oplagen bestellen en zelfs per stuk. Dat is handig als je later nog 1 badge voor een nieuw personeelslid wilt laten bijmaken.

Meer informatie over AluSub naambadges

Aluminium nummerlabels met full colour bedrukking

Deze nummerlabels die gebruikt worden voor zeeschepen zijn van geanodiseerd aluminium. De full colour bedrukking zit slijtvast in het aluminium en is daardoor chemisch resistent. De labels zijn contour gefreesd en voorzien van een 3M468 kleeflaag. Door de full colour printtechniek kun je eenvoudig het bedrijfslogo meeprinten met de wisselende gegevens. Je kunt ook kiezen voor bijvoorbeeld een achtergrond kleur om de labels nog meer op te laten vallen.

Meer informatie over nummerlabels

Dome stickers in speciale vorm

Dome stickers waarbij het woord op witte zelfklevende folie is gedrukt. De andere vorm is gedrukt op zelfklevende goudglanzende folie, in full colour inclusief wit. Zelfs 2x wit bedrukt voor goede dekking. Beide onderdelen zijn in bijzondere vormen gesneden en daarna afgegoten met een twee componenten coating (dome laag). Doming of PU-coating wordt veel ingezet bij naamlabels.

Meer informatie over naamlabels

Meer informatie over de doming techniek

Frontpaneel voor afstandsbediening

Frontpaneel van geanodiseerd aluminium voor op afstandbedieningen. Het ontwerp is digitaal geprint en slijtvast in het aluminium. Het paneel is daarna nauwkeurig contour gefreesd zodat alle gaten op de juiste plek zitten. Voorzien van een sterke 3M468 kleeflaag zodat het plaatje stevig op de afstandsbediening blijft zitten.

Meer informatie over bedieningspanelen en frontpanelen

Aluminium naambadges voor vrijwilligers

Onlangs hebben we verschillende naambadges van AluSub aluminium geleverd als sponsorbijdrage voor een dorpshuis. De badges zijn voor de vrijwilligers die daar onder andere optreden als gastheren en gastvrouwen en andere medewerkers. Enkele naambadges zijn uitgevoerd met een magneetsluiting. Voor de vrijwilligers met een pacemaker is gekozen voor bevestiging met een speld.

Meer informatie over naambadges

RVS naamlabel voor zonweringen

Zonservice maakt zonweringen en terrasoverkappingen, Voor hun producten hebben we RVS304 naamlabels gemaakt. Deze merklabels zijn geborsteld en mat verdiept geëtst. Door te spelen met welke delen je verdiept etst en welke niet, krijg je dit soort speelse effecten. De naamplaatjes zijn eerst voorzien van een Lohmann foam tape en daarna pas machinaal gestanst. Hierdoor worden de randen mooi afgerond.

Naamlabel voor Zonservice van geborsteld en mat verdiept geëtst RVS304. Met foamtape en daarna machinaal gestanst.

Meer informatie over naamlabels

RVS geëtst merklabel voor gitaren

Unquendor guitars maakt custom made gitaren, waarbij je als koper in het proces mee wordt genomen. Vakmanschap met zoveel passie verdient een mooi merklabel.
Deze naamlabels zijn van 1,5 mm dik geborsteld geëtst RVS. De geëtste delen worden ingelakt in zwart en die lak is nog eens  ingebrand in een oven voor extra goede hechting en mooie matzwarte uitstraling. Daarna zijn de plaatjes machinaal gestanst en voorzien van 2 boorgaten.
Het kleine plaatje dat we hebben gemaakt is voor op de band/gordel en de grote is voor op de gitaarkoffer.

Meer informatie over naamlabels

  

Daniël van Veen van Unquendor Guitars:
“Voor de accessoires die ik meelever met mijn met de handgebouwde elektrische gitaren was ik op zoek naar merklabels met een luxe uitstraling die goed zouden passen bij mijn merk.
Na enig zoekwerk op internet ben ik bij Focks Labels terechtgekomen waar ik direct uitstekend ben geholpen. Vanaf het eerste telefoongesprek is er direct goed meegedacht over hoe we het door mij gewenste resultaat konden behalen. Daarbij waren budget en de relatief kleine oplage een uitdaging.
Maar juist door de goede voorlichting, persoonlijke aanpak en de verdieping van Focks Labels in Unquendor Guitars heb ik nu fantastische labels die net dat extra beetje uitstraling geven aan mijn producten waar ik naar op zoek was.”

www.unquendorguitars.nl

   

Clipbords / klemborden met eigen bedrukking

Nieuw in ons assortiment standaard producten: clipboards / klemborden met eigen bedrukking.

Handig om je papieren (A4 formaat) goed bij elkaar te houden. Formaat bord: 23 x 33 cm.
Je kunt er tekst en/of een afbeelding in full colour op laten drukken.

  • keuze uit enkele aluminium soorten
  • in kleine oplagen verkrijgbaar – zelfs per stuk
  • heel snel leverbaar
Clipboard of klembord A4 formaat van aluminium, met eigen bedrukking in full colour
Clipboards

> Meer informatie over clipboards