Logo transfers voor op apparatuur

Een klant wilde graag een wit logo en witte teksten voor op kasten van apparatuur, maar liever geen transparante sticker. Een transfer is hiervoor een goede oplossing, zo kun je eenvoudig losse letters aanbrengen. Er wordt geprint op een sterke lijmlaag, eerst in wit, dan eventeel nog in kleur eroverheen, waarna er nog een vernislaag wordt aangebracht. Deze laag beschermt de bedrukking en geeft ook een beetje een 3D effect. Aan de achterzijde zit een beschermfolie zoals bij een gewone sticker. Aan de voorzijde een transparante overdrachtsfolie, die je na het opplakken verwijdert. Zo hoef je dus niet allerlei losse delen op te plakken.

Meer informatie over stickers

 

Categorieën Niet gecategoriseerd Tags

Aluminium bewegwijzering voor appartementengebouw

Voor een appartementengebouw van 17 verdiepingen hebben we bewegwijzering van geanodiseerd  aluminium gemaakt. Het gehele project bestaat uit ongeveer 35 grote plattegrondborden, 90 symboolborden om allerlei verschillende ruimtes aan te geven in het gebouw en zo’n 250 huisnummerbordjes, uiteraard met unieke nummering. Aan de voorzijde zijn de borden voorzien van een mooie facetrand. Aan de achterzijde zijn de borden voorzien van een zeer sterke kleeflaag voor een stevige montage.

De bedrukking zit opgesloten in de anodiseerlaag van het aluminium, dus de borden kunnen goed schoongemaakt worden zonder dat de bedrukking wordt beschadigd.

De borden zijn volledig full colour bedrukt, dit geeft een aparte bronskleurige uitstraling aan de borden. Bij de symboolborden en huisnummerborden is de layout uitgespaard, zodat daar het aluminium zichtbaar is.

    

Meer informatie over bewegwijzering

 

Domelabels voor auto

Voor auto’s van Imperial Motors hebben we domelabels geleverd voor op de voorzijde, de kofferbak en het stuurwiel. De domestickers zijn gemaakt van full colour bedrukt zilverglanzende folie, voorzien van een 2-componentencoating die voor het ‘druppeleffect’ zorgt. Dat geeft een mooie uitstraling en dient tevens als beschermlaag.

 

meer info over naamlabels    meer info over domestickers

RVS merklabels voor parfumflesjes

Voor de parfumflesjes van State of Art menswear hebben we RVS merklabels gemaakt. Een rond label voor op de dop en een rechthoekig label voor op de voorzijde van de fles. De achtergrond is verdiept geëtst en ingelakt in de huisstijlkleur. Voor de kleeflaag aan de achterzijde van het naamlabel is gekozen voor een speciale foamtape voor een goede hechting op de fles.

Meer informatie over naamlabels –  Meer informatie over RVS

State of Art

Al sinds 1987 combineert State of Art kwaliteit en vakmanschap met iconisch design in een collectie mannenmode die bestaat uit klassieke ontwerpen in hedendaagse kleuren en stijlen. State of Art menswear is gemaakt van de beste materialen waardoor deze kleding lang meegaat. De kernwaarden van het bedrijf – ambitieus en gedreven, maar ook nuchter en bescheiden – komen voort uit de lange geschiedenis als familiebedrijf, dat al sinds 1936 bestaat. Naast kleding bieden ze ook accessoires aan en om het totaalplaatje van hun klant volledig te maken is er ook een eigen parfum.

Jubileum bordjes van graveermateriaal

Voor een klant die haar jubilarissen en leveranciers wilde bedanken voor hun jarenlange inzet en samenwerking hebben we deze bordjes gemaakt van graveermateriaal met goudkleurige en zilverkleurige toplagen. Er zijn nog meer mogelijkheden voor dit soort gepersonaliseerde gedenkbordjes.

De bordjes zijn uiteraard volledig gepersonaliseerd, maar op privacyredenen zijn de namen en handtekeningen uit de foto’s verwijderd.

Wil je ook je trouwe medewerkers bedanken? We maken graag een voorstel.

Meer informatie over graveermateriaal  –  Meer informatie over speciale producten

Domelabels voor elektrische cabrio’s

Voor elektrische cabrio’s hebben we domelabels geleverd die op het stuur en de wielnaven kunnen worden geplakt. Het logo is eerst in zwart gedrukt op zilverglanzende folie. Daarna zijn de labels voorzien van een 2-componenten coating, waardoor je het kenmerkende ‘waterdruppeleffect’ krijgt. Deze PU-coating beschermt de bedrukking en geeft de domesticker tevens een luxe uitstraling.

Deze nieuwe elektrische cabriolet wordt in Nederland geproduceerd door Carice bv.

Meer informatie over domestickers  –  Meer info over PU-coating

 

     

Over Carice

Carice bv is specialist in het ontwerpen en bouwen van lichtgewicht elektrische voertuigen. Het bedrijf ontwikkelt de auto’s volledig in eigen huis, waardoor ze kwaliteit en continuïteit in eigen hand houden. De Carice TC2 is een compacte en sportieve cabriolet waarin moderne technologie en ambachtelijk vakmanschap worden gecombineerd. Deze cabrio heeft een prachtig klassiek en elegant design, is met de hand vervaardigd en milieuvriendelijk. Met een gewicht van slechts 630 kilogram is deze auto zeer wendbaar en het heeft een actieradius van meer dan 300 kilometer.

Meer informatie op: www.caricecars.com

    

 

 

 

Logo in losse letters van graveermateriaal

Voor laadpalen voor elektrische auto’s hebben we het logo uitgevoerd in losse letters van graveermateriaal met een metaal-look.

Eerst hebben we een montageplaatje van transparant graveermateriaal met de laser gesneden. Dit is op transparante overdrachtsfolie geplakt.

Daarna zijn de losse letters gesneden uit zelfklevend graveermateriaal en deze letters zijn in het montageplaatje op de overdrachtfolie geplakt.

Dan is geheel aan de achterzijde voorzien van een schutvel.

De klant kan dan de letters eenvoudig en kaarsrecht monteren door het schutvel te verwijderen, het plaatje op het product te plakken (goed aanwrijven) en dan de overdrachtsfolie en het montageplaatje te verwijderen.

Meer informatie over lasergraveren  –  Meer informatie over graveermateriaal