Merklabel in antiek messing look

Hesselbach Design maakt robuuste tafels met bladen van beton en epoxy en wilde graag hun logo in het tafelblad verwerkt hebben. Hiervoor is een merklabel van een gegoten zinklegering van 3 mm dik ontwikkeld. Het label is 1 mm verdiept, zodat het logo erbovenop lijkt te liggen. Het oppervlak is na het gieten in een antiek messing look vernikkeld. De achterzijde heeft een verdiepte structuur van 0,5 mm diep gekregen, zodat de naamplaat met een kit op de tafels bevestigd kan worden. Door de structuur heeft de kit een goede ‘grip’.

Meer informatie over naamlabels – Meer informatie over zinklegering

merklabels van koper

Bij deze koperen merklabels is de achtergrond verdiept geëtst en ingelakt in zwart. Zo lijkt het logo erbovenop te liggen. Deze naamplaatjes van circa 30×30 mm zijn voorzien van 4 boorgaatjes om het te kunnen monteren.

Men denkt niet gauw aan koper als materiaal voor naamlabels. Dit metaal heeft een mooie warme uitstraling, en past daardoor goed bij luxe producten. Doordat koper niet vaak ingezet wordt voor naamplaatjes, krijg je hiermee juist een onderscheidend label.

Meer informatie over naamlabels

Meer informatie over koper

Aluminium codelabels met wisselende codes

Aluminium barcode labels, met diverse wisselende codes. We gebruiken hiervoor wit AluSub aluminium, zodat het geel fel en dus opvallend wordt. De codes genereren wij aan de hand van een bestand van de klant. De layout van elk label is uniek en wordt door ons opgemaakt. Naast barcodes kunnen we ook QR codes en Datamatrix codes maken.

Aluminium barcodelabels met wisselende gegevens

Meer informatie over codelabels

Naamlabel van goudkleurig AluSub aluminium

Naamlabel van 0,5 mm geborsteld goudkleurig AluSub aluminium. De bedrukking zit slijtvast in de transparante topcoating. Na het sublimeren zijn de labels aan de achterzijde voorzien van een kleeflaag.
Dit product is als naamplaatje ingezet door Office Creations, gespecialiseerd in bedrijfsinrichtingen.

Dit materiaal kan ook heel goed gebruikt worden voor unieke visitekaartjes, zie hiervoor de pagina Standaard producten > Visitekaartjes aluminium

goud geborsteld AluSub aluminium naamlabel

Meer informatie over naamlabels –  Meer informatie over AluSub aluminium  –  Meer informatie over sublimeren

Naamlabels met aflopende bedrukking

De naamlabels die we op AluSub aluminium maken, kunnen we ook aflopend bedrukken.
Bij dit logolabel van 30×30 mm is de bedrukking in zwart gesublimeerd, krasvast en slijtvast in de transparante top coating.
Vervolgens is een kleeflaag aan de achterzijde aangebracht, waarna de labels op maat zijn gesneden en voorzien van afgeronde hoeken.

Naamlabel van AluSub aluminium met aflopende bedrukking

Meer informatie over naamlabels –  Meer informatie over AluSub aluminium  –  Meer informatie over sublimeren

Naamplaatje in full colour op wit AluSub aluminium

Naamplaatje van wit AluSub aluminium met een full colour bedrukking die slijtvast in de transparante topcoating van het aluminium zit.
Op een witte ondergrond komt de full colour bedrukking van het logo mooi uit en met wit AluSub aluminium heb je een duurzaam en krasvast naamlabel.
Het AluSub aluminium kunnen we ook aflopend bedrukken.
Dit naamplaatje is aan de achterzijde voorzien van een kleeflaag om het op de machines te kunnen bevestigen.

AluSub naamlabel met full colour bedrukking

Meer informatie over naamlabels

Meer informatie over AluSub aluminium

Titanium naamplaat voor alle weersomstandigheden

Grote naamplaat van 30×12 cm voor op machines, gemaakt van titanium. De machines worden in heel veel verschillende omgevingen ingezet, bijvoorbeeld op de Noordpool en in de Sahara. Titanium is bestand tegen allerlei temperaturen en weersomstandigheden, vandaar dat er voor dit materiaal is gekozen. Daarnaast is titanium niet alleen erg sterk en licht, maar ook zeer corrosiebestendig. De plaat is met 4 kleuren bedrukt en voorzien van een gefreesde facetrand en 4 boorgaten voor montage.

Meer informatie over naamplaten

 

Naamlabel van AluSub aluminium met illustratie

Bij AluSub aluminium naamlabels zijn alle soorten bedrukkingen mogelijk,  niet alleen teksten maar ook afbeeldingen zoals illustraties en logo’s, zelfs ook foto’s in full colour.
Sublimeren is het onder hoge druk en bij hoge temperatuur aanbrengen van een layout in de toplaag van het aluminium.
Dit naamplaatje heeft een full colour bedrukking met een kleeflaag aan de achterzijde voor montage, maar boorgaten zijn ook mogelijk.

Meer informatie over naamlabels –  Meer informatie over AluSub aluminium  –  Meer informatie over sublimeren

Bedieningsplaatje voor dashboard gerestaureerde auto’s

Deze aluminium bedieningsplaatjes zijn gemaakt voor Noble House Classics en worden toegepast in gerestaureerde auto’s. Bij Noble House Classics is er veel tijd gestoken in de ontwikkeling van dit frontpaneel, zodat het precies aansluit op de schakelaars in het dashboard. De achtergrond is zwart geanodiseerd, teksten zijn gegraveerd en wit ingelakt. Het paneel is daarna contourgefreesd in een speciale vorm.

 

Noble House Classics is een officiële Aston Martin Heritage dealer en is daarmee één van de slechts 13 Aston Martin Heritage specialisten wereldwijd.
www.noblehouseclassics.nl

Blanco typeplaat van AluSub aluminium

Typeplaat van AluSub aluminium, van 16×10 cm, full colour bedrukt met de basisgegevens. We noemen dit een blanco typeplaat omdat de machinegegevens, zoals type, serienummer en bouwjaar nog ontbreken. Die worden later door middel van slagstempels in de typeplaat geslagen. De plaat is voorzien van 4 boorgaten voor montage op de machine.
Deze typeplaat is gemaakt voor Barotec, een ontwerp- en tekenbureau voor projecten in de machinebouw.

Meer informatie over typeplaten