Lasergraveren van aluminium typeplaten

Typeplaten met verschillende gegevens kunnen we snel lasergraveren in aluminium. Hierbij brandt de laser een dun laagje weg van het metaal. De gravure is heel precies en slijtvast. Labels produceren met opvolgende serienummers, unieke QR codes of barcodes gaat heel makkelijk met deze techniek en is dan ook zeer geschikt voor industriële toepassingen.

Meer informatie over typeplaten

Meer informatie over lasergraveren

Aluminium merklabel in diverse kleuren

Bij de productie van dit aluminium merklabel worden diverse technieken ingezet. Eerst wordt een basisplaat geperst in een mal, waardoor je het reliëf krijgt. Het label wordt dan helemaal wit gespoten. Vervolgens worden de letters – oftewel de toplaag – diamantgeslepen en daarna in verschillende kleuren bedrukt. Tenslotte wordt aan de achterzijde een foamtape gemonteerd.

Meer info over naamlabels

Meer info over Siemens Energy 

Gegoten merklabels voor design trappen

Voor de design trappen van EeStairs hebben we merklabels van een gegoten zinklegering gemaakt. De labels zijn zwart – oftewel ‘gun metal’ – vernikkeld, de verdiepte tekst is vervolgens  zilverkleurig ingelakt. Aan de achterzijde is het label voorzien van een foamtape, dat hecht namelijk goed op een ondergrond met structuur.

 

Meer info over naamlabels

 

EeStairs is een internationale leider in productie van trappen van uitstekende kwaliteit. Tot de klanten behoren internationaal bekende architecten, binnenhuisarchitecten, projectontwikkelaars, aannemers en particuliere klanten. De eigen ingenieurs en materiaalspecialisten werken nauw samen met ontwerpers om zo trappen produceren die architectonisch superieur zijn. EeStairs controleert het hele productie- en installatieproces van trappen, zodat de trappen voldoen aan de hoogste internationale kwaliteits- en veiligheidsnormen.

RVS naamlabels voor stalen deuren

Voor de stalen deuren van Wessels Steel Works hebben we deze RVS naamlabels ontwikkeld. De achtergrond is verdiept geëtst en daarna ingelakt in matzwart. Om de kleine letters in het logo nog goed leesbaar te krijgen is een hele uitdaging bij deze techniek, maar het is goed gelukt.

Meer info over naamlabels

 

Wessels Steel Works levert stalen deuren, taatsdeuren, schuifdeuren, balustrades en hekwerken.

Goudkleurige naamlabels voor wijnmenu

Voor Gastrobar de Professor hebben we goudkleurige naamlabels gemaakt voor op de wijnmenu’s. Het goudkleurige AluSub aluminium geeft het label een mooie uitstraling. Dit is heel dun metaal en geschikt voor binnengebruik.  Met de kleeflaag aan de achterzijde kan het merklabel stevig op de leren omslag van de menukaart geplakt worden.

Meer informatie over naamlabels

Gastrobar de Professor in Amersfoort: Een mix van shared Fusion streetfood, elementen van verschillende culinaire stijlen, fancy cocktails, healty lunch en relaxt zitten.

 

Statisch hechtende stickers voor ramen

Statisch hechtende stickers voor op bijvoorbeeld ramen of spiegels zijn ideaal voor tijdelijke acties of evenementen.
Ze kunnen worden gemaakt van wit of transparant vinyl.
Deze raamstickers hebben diverse voordelen:

  • Gemakkelijk aan te brengen
  • Herbruikbaar
  • Er blijven geen lijmresten achter als je de stickers weghaalt

Lees hier meer over diverse soorten stickers

RVS naamlabels voor massieve houtconstructies

Dit RVS naamlabel voor massieve houtconstructies is eerst geëtst en daarna ingelakt in groen en zwart. Aangezien dit naamplaatje buiten gebruikt wordt moet het wel zeer duurzaam zijn. In heldere kleuren zoals geel, oranje en groen zijn weinig UV-werende bestanddelen in de inkt aanwezig. We hebben daarom een groen gezocht die toch fris en helder is en bij de huisstijl past, maar die wel een hoge UV bestendigheid heeft. De naamplaat is aan de achterzijde voorzien van een kleeflaag om het te kunnen monteren. Door eerst de kleeflaag te bevestigen en dan te stansen krijg je een mooie afgeronde vorm.

RVS merklabel, geëtst en ingelakt in 2 kleuren

Meer informatie over naamlabels  –  Meer informatie over RVS

 

Antiek messing look merklabel voor stalen deuren

Voor de op maat gemaakte stalen deuren van Cast Gate hebben we dit merklabel gemaakt van een gegoten zinklegering. Het is vernikkeld in een antiek messing look, wat het een mooie uitstraling geeft die past bij de deuren die in ambachtelijke smederij worden vervaardigd. Deze naamplaten worden met kit gemonteerd. De achterzijde is voorzien van een structuur, waardoor de kit goed hecht.

CastGate merklabel van gegoten zinklegering, vernikkeld in antiek messing look 

Meer informatie over naamlabels  –  Meer informatie over zinklegering

www.castgate.nl