Diverse labels voor één project

Voor een project van een klant hebben we diverse labels van verschillende materialen geleverd:

  • typeplaten van gegraveerd en ingelakt RVS en aluminium
  • full colour bedrukte aluminium waarschuwings- en veiligheidslabels in diverse vormen
  • tekstlabels op laserfolie
  • kleine ronde aluminium nummerlabels

Aangezien we een zeer brede keus hebben aan soorten materialen en bewerkingen, zijn we een one-stop-shop voor allerlei soorten labels. Onze klanten kunnen eenvoudig alle labels voor het hele project bij ons in een keer bestellen.

    

    

RVS typeplaten voor drukvaten

Deze grote typeplaten van RVS316 waarbij de teksten zijn geëtst en ingelakt in zwart zijn bestand tegen een stootje. Ze worden gebruikt voor polymerisatie reactoren (dubbelwandige drukvaten om polymeren te creëren).

RVS316 wordt vooral gebruikt in omgevingen met zout water en in zware industrie waar veel met zuren en andere chemicaliën wordt gewerkt.

Meer informatie over typeplaten  –  Meer informatie over RVS

Lasergraveren van aluminium typeplaten

Typeplaten met verschillende gegevens kunnen we snel lasergraveren in aluminium. Hierbij brandt de laser een dun laagje weg van het metaal. De gravure is heel precies en slijtvast. Labels produceren met opvolgende serienummers, unieke QR codes of barcodes gaat heel makkelijk met deze techniek en is dan ook zeer geschikt voor industriële toepassingen.

Meer informatie over typeplaten

Meer informatie over lasergraveren

Aluminium typeplaat voor speeltoestellen

Schooltuinen.nl ontwerpt en legt groene schooltuinen aan. Op sommige schoolpleinen maken ze ook hun eigen houten speeltoestellen en laten deze keuren door een keuringsinstantie. De speeltoestellen moeten voorzien zijn van een typeplaatje en daarvoor kwamen ze bij Focks Labels terecht. Het label is gemaakt van 1,5 mm dik geanodiseerd aluminium met een doorsnede van 60 mm. De full colour bedrukking zit slijtvast in de anodiseerlaag van het aluminium. De typeplaat is contourgefreesd en voorzien van 2 boorgaten om het op het speeltoestel te kunnen vastschroeven. Het serienummer en het bouwjaar worden per toestel door Schooltuinen.nl zelf ingegraveerd.

Meer informatie over typeplaten

 

Van ontwerp tot onderhoud
Schoolpleinen.nl maakt schoolpleinen een stukje groener, leuker en mooier!

 

Aluminium typeplaat geschikt voor slagletters

Weer mooie grote typeplaten voor machines mogen leveren, van 14 x 12,5 cm.

Als de machinegegevens vooraf nog niet bekend zijn, dan kunnen die achteraf met slagletters ingeslagen worden. Dan is er wel een wat dikkere plaat van geanodiseerd aluminium van minimaal 1,5 mm nodig.

De lay out maken we dan op basis van de grootte van de slagletters. De regelafstand is hierbij belangrijk om voldoende ruimte te hebben.

Het ontwerp wordt digitaal gedrukt in de anodiseerlaag van het aluminium. Het logo bestaat uit hele fijne lijnen.

Meer informatie over typeplaten 

Typeplaatjes met unieke nummers

Typeplaatjes van aluminium, bedrukt in zwart. De bedrukking zit slijtvast in de anodiseerlaag van het aluminium. De typeplaten zijn contourgefreesd en voorzien van 2 boorgaten voor montage. Deze type plaatjes worden in klassieke auto’s toegepast. Elk plaatje is voorzien van unieke nummers en andere gegevens.

typeplaatje van aluminium voor klassieke BMW's

Meer informatie over typeplaten

Blanco typeplaat van AluSub aluminium

Typeplaat van AluSub aluminium, van 16×10 cm, full colour bedrukt met de basisgegevens. We noemen dit een blanco typeplaat omdat de machinegegevens, zoals type, serienummer en bouwjaar nog ontbreken. Die worden later door middel van slagstempels in de typeplaat geslagen. De plaat is voorzien van 4 boorgaten voor montage op de machine.
Deze typeplaat is gemaakt voor Barotec, een ontwerp- en tekenbureau voor projecten in de machinebouw.

Meer informatie over typeplaten

RVS typeplaatjes, geëtst en ingelakt

RVS316 typeplaat met een verdiept geëtste lay out, die ingelakt is in 2 kleuren. De lak wordt ingebrand voor een extra goede hechting, wat zeer belangrijk is in de agressieve offshore omgeving.

Meer informatie over typeplaten

Kabel labels voor product identificatie

Deze aluminium kabel labels worden eerst voorbedrukt met het logo en tekst. Ze worden op voorraad gehouden voor onze klant Burgaflex en op afroep worden ze voorzien van gegevens, deze worden lasergegraveerd. De kabel labels worden gebruikt voor identificatie van buizen en slangen van bijvoorbeeld voertuigen of machines.

Aluminium kabel label voor product identificatie

Meer informatie over typeplaten