Aluminium bedieningspanelen voor autolift

Voor een autolift hebben we bedieningspanelen geleverd van aluminium met een heel divers gatenpatroon. Voor de microfoon achter het paneel zijn er veel kleine gaatjes gefreesd. Naast gewone boorgaten zijn er ook verzonken boorgaten gefreesd, zodat de schroeven daar mooi in wegvallen en niet boven het paneel uitsteken. Vooral naast de cilinder is dit van belang, zodat je je hand niet openhaalt als je de sleutel omdraait.

Meer informatie over bedieningspanelen

Categorieën Niet gecategoriseerd Tags

Full colour bedrukt bedieningspaneel

Dit bedieningspaneel van geanodiseerd aluminium is voorzien van een mooie full colour bedrukking. Met een contourfrees zijn gaten uitgefreesd, zodat er ruimte vrij is voor knoppen of schakelaars om de machine te bedienen. Dit kan in allerlei vormen en formaten, tot op de millimeter nauwkeurig. Door de kleeflaag op de achterzijde kan het paneel op de machine geplakt worden.

Meer informatie over bedieningspanelen

 

 

 

 

Aluminium frontpaneel voor liften

Dit frontpaneel is gemaakt van aluminium, waarbij allerlei gaten nauwkeurig zijn uitgefreesd, zodat dit goed over de knoppen en de microfoon van het lift-alarmsysteem erachter past.
Aluminium heeft een egale uitstraling. Er is een gewone uitvoering gemaakt en een versie in “RVS look”. In het design is dit effect verwerkt, waardoor het lijkt alsof het geborsteld RVS is en het paneel een heel andere uitstraling krijgt.

 

Meer informatie over bedieningspanelen

Categorieën Niet gecategoriseerd

Bedieningsplaatje voor dashboard gerestaureerde auto’s

Deze aluminium bedieningsplaatjes zijn gemaakt voor Noble House Classics en worden toegepast in gerestaureerde auto’s. Bij Noble House Classics is er veel tijd gestoken in de ontwikkeling van dit frontpaneel, zodat het precies aansluit op de schakelaars in het dashboard. De achtergrond is zwart geanodiseerd, teksten zijn gegraveerd en wit ingelakt. Het paneel is daarna contourgefreesd in een speciale vorm.

 

Noble House Classics is een officiële Aston Martin Heritage dealer en is daarmee één van de slechts 13 Aston Martin Heritage specialisten wereldwijd.
www.noblehouseclassics.nl

Contourgefreesd bedieningspaneel voor machine

Bedieningspaneel van 3 mm dik geanodiseerd aluminium. De bedrukking zit slijtvast in de anodiseerlaag, het gatenpatroon is contourgefreesd. De grotere uitsparingen zijn voor schakelaars, achter de kleinere gaten zitten de speakers.

Meer informatie over bedieningspanelen

Frontpaneel voor afstandsbediening

Frontpaneel van geanodiseerd aluminium voor op afstandbedieningen. Het ontwerp is digitaal geprint en slijtvast in het aluminium. Het paneel is daarna nauwkeurig contour gefreesd zodat alle gaten op de juiste plek zitten. Voorzien van een sterke 3M468 kleeflaag zodat het plaatje stevig op de afstandsbediening blijft zitten.

Meer informatie over bedieningspanelen en frontpanelen

Categorieën Niet gecategoriseerd

RVS bedieningspaneel voor friteuses

Hegro maakt bakwanden voor de horeca. Voor de frituurinstallaties maakten we een RVS316 frontpaneel, waarvan sommige delen mat geëtst zijn, andere delen zijn rood en blauw ingelakt na het etsen. Het paneel heeft een uitgestanst bedieningsvenster en een Lohmann kleeflaag.

Meer informatie over bedieningspanelen

Contour gefreesd bedieningspaneel

In dit bedieningspaneel is het gatenpatroon helemaal contour gefreesd. De nummers bij de gaten zijn per paneel anders.
Het paneel is gemaakt van geanodiseerd aluminium en de teksten en cijfers zijn slijtvast en krasvast in het aluminium gedrukt.

Bedieningspaneel van geanodiseerd aluminium met contour gefreesd gatenpatroon

Meer informatie over bedieningspanelen