Aluminium nummerlabels in diverse kleuren voor markeren gereedschap

Voor Altech Deurtechniek hebben we aluminium nummerlabels gemaakt in diverse kleuren, waarmee ze hun gereedschap kunnen markeren. De kleur van het label is een extra indicatie, het geeft het soort gereedschap aan. Vaak maken we een boorgaatje in het ronde nummerlabel, maar we kunnen ze ook met een ‘oogje’ eraan leveren.

meer info over nummerlabels

 

Altech Deurtechniek levert en monteert garagedeuren, industriële overheaddeuren, stalen loopdeuren en schuifdeuren.

Lasergraveren van labels op graveermateriaal

Voor diverse klanten hebben we labels gemaakt van graveermateriaal. Dit is in verschillende kleurstellingen leverbaar. Hierbij hebben we wit/rood/zwart en rood/wit gebruikt. Het wit/rood/zwart bestaat dus uit 3 lagen. Voor de rode rand hebben we het wit weggehaald met de laser en voor de zwarte B hebben we een witte en een rode laag verwijderd. Daarna worden de labels en eventuele gaten met de laser gesneden.

Lees hier meer over graveermateriaal  – Lees hier meer over lasergraveren

Diverse labels voor één project

Voor een project van een klant hebben we diverse labels van verschillende materialen geleverd:

  • typeplaten van gegraveerd en ingelakt RVS en aluminium
  • full colour bedrukte aluminium waarschuwings- en veiligheidslabels in diverse vormen
  • tekstlabels op laserfolie
  • kleine ronde aluminium nummerlabels

Aangezien we een zeer brede keus hebben aan soorten materialen en bewerkingen, zijn we een one-stop-shop voor allerlei soorten labels. Onze klanten kunnen eenvoudig alle labels voor het hele project bij ons in een keer bestellen.

    

    

Lasergegraveerde nummerlabels voor kluisjes

Deze nummerlabels voor kluisjes zijn lasergegraveerd. Het graveermateriaal bestaat uit 2 lagen met een kleeflaag aan de achterzijde. De laser haalt het bovenste zilverkleurige laagje weg waardoor de zwarte laag eronder zichtbaar wordt. De nummering kan er dus niet afslijten. Daarna snijden we met de laser de labels in de juiste vorm uit de plaat graveermateriaal.

Meer informatie over nummerlabelsMeer informatie over lasergraveren

 

Categorieën Niet gecategoriseerd

Nummerlabels van graveermateriaal lasergraveren en lasersnijden

Bij graveermateriaal dat bestaat uit 2 lagen kun je de bovenste laag lasergraveren zodat de laag eronder zichtbaar wordt. Het is in meerdere kleurcombinaties verkrijgbaar. Daarna kan de laser het uitsnijden in elke vorm.

Deze nummerlabels zijn van graveermateriaal met een zwarte onderlaag en een witte toplaag gemaakt. Na het graveren van de codes is er een gaatje uitgesneden en het label is rondom uitgesneden.

Aluminium nummerlabels diapositief zwart bedrukt

Nummerlabels van geanodiseerd aluminium met zwarte bedrukking, waarbij de oplopende nummering uitgespaard is. De diapositieve layout geeft de labels net weer een andere uitstraling.

In de druktechniek is diapositief de weergave van letters of cijfers waarbij de letter- of cijfervorm is uitgespaard in een gekleurde achtergrond. De letters/cijfers hebben hierdoor de kleur van de ondergrond waarop is gedrukt, in dit geval het lichtgrijs van het aluminium.

De nummerplaatjes zijn voorzien van een kleeflaag aan de achterzijde voor eenvoudige montage.

RVS nummerlabels gesneden met laser

Voor een dierencrematorium hebben we RVS nummerlabels gemaakt. De nummers zijn er door middel van een laser uitgesneden.

Bij een dierencrematorium worden meerdere huisdieren tegelijk gecremeerd. De nummerlabels gaan mee in de oven, om zo de as van de dieren te kunnen identificeren. De temperatuur in de oven is meestal 750 graden maar kan oplopen tot maar liefst 1100 graden, om die reden is er gekozen voor RVS316, dat kan dergelijke temperaturen beter verdragen waardoor de labels langer mee kunnen. Ook een bedrukking zal bij regelmatige blootstelling aan die hitte niet heel lang meegaan, waardoor de nummers er beter uitgesneden kunnen worden.

Na een aantal jaar zijn de labels toch echt aan vervanging toe zoals op de foto van een oud label is te zien.

Meer informatie over nummerlabelsMeer informatie over RVS

Aluminium bordjes met unieke gepreegde nummers

Deze nummerbordjes zijn van aluminium, eerst gepreegd en daarna bedrukt. Het bedrukken van nummerlabels met doorlopende nummering doen we regelmatig, maar op elk bordje een uniek nummer pregen én drukken is toch redelijk bijzonder en een hele klus bij grote aantallen. De klant koos hiervoor omdat het reliëf altijd leesbaar blijft, zelfs als de zwarte inkt na lange tijd eraf zou slijten of vervagen.

Meer informatie over nummerlabels

Categorieën Niet gecategoriseerd

Domelabels inzetten als nummerlabels

Door de digitale printtechniek is het ook mogelijk om bij domelabels wisselende gegevens te printen op de basislaag, waarna de PU-coating wordt aangebracht. Domelabels kunnen dus ook als nummerlabels ingezet worden. De PU-coating beschermt de bedrukking en geeft het label een mooie uitstraling.

domstickers gebruiken als nummerlabels

meer informatie over nummerlabels

meer informatie over PU-coating/doming