Naambadge in speciale vorm gefreesd

Een naambadge of naamlabel hoeft niet altijd ‘saai’ rechthoekig te zijn. Dit kan ook in een speciale vorm – bijvoorbeeld het logo – gefreesd worden, zodat de badge meer opvalt door het speelse effect. Er kan zelfs ook nog een mooie facetrand aan om het helemaal af te maken.

Meer informatie over naambadges  – Meer informatie over naamlabels

Naambadges van aluminium met eigen bedrukking

Naambadges aluminium met eigen bedrukking in full colour, in grijs en wit, glans en, geborsteld en mat, in 2 standaard formaten

De standaard naambadges van AluSub aluminium bedrukken (sublimeren) wij met jouw eigen ontwerp in full colour.
Uiteraard kunnen we elke badge voorzien van een andere naam. We maken deze naambadges in een beperkt aantal aluminium soorten en 2 formaten, zodat ze snel leverbaar zijn.
De badges worden geleverd inclusief bevestiging. Er is keuze uit een speld of een magneetsluiting. Het voordeel van een magneetsluiting is dat deze geen gaatjes maakt in de kleding. Voor mensen met een pacemaker wordt de magneetsluiting echter afgeraden.

Je kunt de AluSub naambadges in kleine oplagen bestellen en zelfs per stuk. Dat is handig als je later nog 1 badge voor een nieuw personeelslid wilt laten bijmaken.

Meer informatie over AluSub naambadges

Aluminium naambadges voor vrijwilligers

Onlangs hebben we verschillende naambadges van AluSub aluminium geleverd als sponsorbijdrage voor een dorpshuis. De badges zijn voor de vrijwilligers die daar onder andere optreden als gastheren en gastvrouwen en andere medewerkers. Enkele naambadges zijn uitgevoerd met een magneetsluiting. Voor de vrijwilligers met een pacemaker is gekozen voor bevestiging met een speld.

Meer informatie over naambadges