Aluminium barcodelabels met nummering en logo

Aluminium barcodelabels worden in full colour bedrukt. Het meedrukken van een logo, zoals we hier bij deze labels voor Swarco gedaan hebben, kan dan ook zonder meerkosten. Bij de barcodes kan ook het nummer en/of een tekst worden meegeprint. Door het digitale printproces zijn wisselende gegevens geen enkel probleem.

Meer informatie over barcodelabels en QR code labels

QR code labels voor theetuin

Voor Theetuin Eemnes hebben we aluminium QR code labels gemaakt die geplakt worden op de tafels, zodat gasten door het scannen van de QR code de menukaart online kunnen bekijken en hun bestelling kunnen doorgeven. Het label is in een speciale vorm gefreesd, het volgt de contouren van de vogel. De labels zijn ook voorzien van een facetrand. Deze schuine rand maakt het label minder scherp en het ziet er ook heel mooi uit.

Meer informatie over codelabels

Aluminium dierenpenningen met QR code

Deze dierenpenningen met unieke code en QR code zijn gemaakt van 2 mm dik aluminium en een in speciale vorm gefreesd. Door middel van een boorgat kunnen de tags aan de halsband gehangen worden. Door de code te scannen kan een weggelopen hond of kat via de website van Petidentity weer met zijn baasje herenigd worden.

Meer weten over deze dierenpenningen? Ga naar www.petidentity.nl 

Meer informatie over Barcode/QR code labels

 

Aluminium codelabels met wisselende codes

Aluminium barcode labels, met diverse wisselende codes. We gebruiken hiervoor wit AluSub aluminium, zodat het geel fel en dus opvallend wordt. De codes genereren wij aan de hand van een bestand van de klant. De layout van elk label is uniek en wordt door ons opgemaakt. Naast barcodes kunnen we ook QR codes en Datamatrix codes maken.

Aluminium barcodelabels met wisselende gegevens

Meer informatie over codelabels

Datamatrix code label van wit aluminium

Datamatrix code label gemaakt voor Katoen Natie, een wereldwijde leverancier van logistieke en technische oplossingen.
Het label is van mat wit AluSub aluminium, met een slijtvaste bedrukking in de transparante topcoating, voorzien van een 3M468 kleeflaag.
Wij kunnen de barcodes, QR codes en datamatrix codes genereren voor jouw labels.

Meer informatie over barcode, QR code en datamatrixcode labels

Meer informatie over sublimeren

QR codelabels in 2 materialen en technieken

Deze QR-codelabels zijn gemaakt voor Airsave, een specialist in het onderhouden en optimaliseren van complete industriële persluchtinstallaties. Ze plaatsen of vervangen nieuwe componenten als ventielen, ventieleilanden, pneumatische besturingskasten, cilinders, luchtverzorging en aansluitmateriaal. Ook lekdetectie is een standaarddiscipline.
Het ene QR code label is in full colour op AluSub aluminium gedrukt. Dit wordt met een kleeflaag op de kasten van de installaties aangebracht en is prima voor binnengebruik.
Het andere QR-code plaatje is van RVS, waarbij de QR code lasergegraveerd is en de rest van de lay out met 1 kleur via zeefdruk gedrukt. Dit label wordt gelast op de installaties. Met dit materiaal en deze druk- en bevestigingstechnieken is het label zeer geschikt voor buitengebruik.

 
 

Meer informatie over barcode en QR-code labels

Barcode labels in diverse kleuren

De barcodes op deze aluminium platen zijn slijtvast bedrukt in de anodiseerlaag van het aluminium. De labels zijn voorzien van boorgaten voor montage en mooi afgewerkt met een facetrand.

Een barcode hoeft niet altijd in zwart op aluminium achtergrond worden gedrukt, maar kan in meerdere kleuren uitgevoerd worden. Een extra voordeel van de digitale druktechniek is dat zonder meerkosten ook het bedrijfslogo kan worden meegeprint.

> Meer informatie over barcodelabels

Categorieën Niet gecategoriseerd Tags

Aluminium QR-code label

Polybouw is specialist in aluminium kozijnen, ramen, deuren en gevelconstructies. Voor hun glasbokken, waar grote glasplaten op gezet kunnen worden, wilden ze graag een QR-code label met nummers ter identificatie. Tijdens bouwprojecten blijven deze bokken vaak een aantal dagen staan en worden dan opgehaald. Met de nummers kunnen ze goed registreren waar deze zich bevinden.

Het QR-code label is gemaakt van geanodiseerd aluminium en is digitaal bedrukt met een logo, tekst, QR code en wisselend nummer.

Aluminium QR-Code label voor Polybouw, digitaal gedrukt, met wisselend nummer.

Meer informatie over barcode- en QR-code labels