Aluminium bewegwijzering voor appartementengebouw

Voor een appartementengebouw van 17 verdiepingen hebben we bewegwijzering van geanodiseerd  aluminium gemaakt. Het gehele project bestaat uit ongeveer 35 grote plattegrondborden, 90 symboolborden om allerlei verschillende ruimtes aan te geven in het gebouw en zo’n 250 huisnummerbordjes, uiteraard met unieke nummering. Aan de voorzijde zijn de borden voorzien van een mooie facetrand. Aan de achterzijde zijn de borden voorzien van een zeer sterke kleeflaag voor een stevige montage.

De bedrukking zit opgesloten in de anodiseerlaag van het aluminium, dus de borden kunnen goed schoongemaakt worden zonder dat de bedrukking wordt beschadigd.

De borden zijn volledig full colour bedrukt, dit geeft een aparte bronskleurige uitstraling aan de borden. Bij de symboolborden en huisnummerborden is de layout uitgespaard, zodat daar het aluminium zichtbaar is.

    

Meer informatie over bewegwijzering

 

Messing huisnummer bordjes voor vastgoed

Aan een vastgoed bedrijf hebben we deze messing huisnummerbordjes mogen leveren. De teksten en nummers zijn gegraveerd en handmatig ingelakt in zwart. Daarna moet de lak goed drogen. De bordjes zijn voorzien van afgeronde hoeken en boorgaten voor montage.

Meer informatie over bewegwijzering