Logo transfers voor op apparatuur

Een klant wilde graag een wit logo en witte teksten voor op kasten van apparatuur, maar liever geen transparante sticker. Een transfer is hiervoor een goede oplossing, zo kun je eenvoudig losse letters aanbrengen. Er wordt geprint op een sterke lijmlaag, eerst in wit, dan eventeel nog in kleur eroverheen, waarna er nog een vernislaag wordt aangebracht. Deze laag beschermt de bedrukking en geeft ook een beetje een 3D effect. Aan de achterzijde zit een beschermfolie zoals bij een gewone sticker. Aan de voorzijde een transparante overdrachtsfolie, die je na het opplakken verwijdert. Zo hoef je dus niet allerlei losse delen op te plakken.

Meer informatie over stickers

 

Domelabels voor auto

Voor auto’s van Imperial Motors hebben we domelabels geleverd voor op de voorzijde, de kofferbak en het stuurwiel. De domestickers zijn gemaakt van full colour bedrukt zilverglanzende folie, voorzien van een 2-componentencoating die voor het ‘druppeleffect’ zorgt. Dat geeft een mooie uitstraling en dient tevens als beschermlaag.

 

meer info over naamlabels    meer info over domestickers

Domelabels voor elektrische cabrio’s

Voor elektrische cabrio’s hebben we domelabels geleverd die op het stuur en de wielnaven kunnen worden geplakt. Het logo is eerst in zwart gedrukt op zilverglanzende folie. Daarna zijn de labels voorzien van een 2-componenten coating, waardoor je het kenmerkende ‘waterdruppeleffect’ krijgt. Deze PU-coating beschermt de bedrukking en geeft de domesticker tevens een luxe uitstraling.

Deze nieuwe elektrische cabriolet wordt in Nederland geproduceerd door Carice bv.

Meer informatie over domestickers  –  Meer info over PU-coating

 

     

Over Carice

Carice bv is specialist in het ontwerpen en bouwen van lichtgewicht elektrische voertuigen. Het bedrijf ontwikkelt de auto’s volledig in eigen huis, waardoor ze kwaliteit en continuïteit in eigen hand houden. De Carice TC2 is een compacte en sportieve cabriolet waarin moderne technologie en ambachtelijk vakmanschap worden gecombineerd. Deze cabrio heeft een prachtig klassiek en elegant design, is met de hand vervaardigd en milieuvriendelijk. Met een gewicht van slechts 630 kilogram is deze auto zeer wendbaar en het heeft een actieradius van meer dan 300 kilometer.

Meer informatie op: www.caricecars.com

    

 

 

 

Statisch hechtende stickers voor ramen

Statisch hechtende stickers voor op bijvoorbeeld ramen of spiegels zijn ideaal voor tijdelijke acties of evenementen.
Ze kunnen worden gemaakt van wit of transparant vinyl.
Deze raamstickers hebben diverse voordelen:

  • Gemakkelijk aan te brengen
  • Herbruikbaar
  • Er blijven geen lijmresten achter als je de stickers weghaalt

Lees hier meer over diverse soorten stickers

Slagvaste nummerstickers voor op portofoons

Deze slagvaste nummerstickers hebben we gemaakt voor op portofoons van het team Alpentocht voor CliniClowns. De portofoons worden ingezet voor de communicatie door de organisatie om de deelnemers tijdens de tocht veilig te kunnen begeleiden. Door de slagvaste laminaatlaag op de stickers is de bedrukking beschermd tegen krassen en weer en wind.

In 2022 vindt de Alpentocht plaats van 7-11 september. Fietsend, wandelend of hardlopend gaan deelnemers op 10 september de Stelvio beklimmen met als doel geld in te zamelen voor de CliniClowns.
Interesse in deelname of sponsoring? Bekijk de video of lees meer op www.alpentocht.nl

Categorieën Niet gecategoriseerd Tags