Focks Labels en de betrokkenheid bij goede doelen

Bij Focks Labels vinden wij kwaliteit en service belangrijk. We helpen onze klanten graag en als er één van hen advies nodig heeft, dan zijn we maar al te graag bereid die te geven. Een tevreden klant komt tenslotte graag terug. En over helpen gesproken, het komt ook regelmatig voor dat we mensen tegenkomen die een stichting oprichten of meewerken aan een goed doel. Voor zo’n evenement of bijeenkomst kunnen ze labels of naamplaatjes goed gebruiken. Die krijgen ze dan van ons cadeau, want geven loont!

Fietsen door de kou voor kinderen

We kunnen zelf wel uitgebreid gaan vertellen wat we hebben gedaan en waarom, maar leuker is het om de initiatoren van de evenementen aan het woord te laten. Het is tenslotte hun passie waarvoor wij vielen. Ralph Ratterman aan het woord over dit mooie initiatief:

“Gelukkig kunnen mijn vrouw Marielle en ik iedere dag genieten van 2 gezonde kinderen. De afgelopen jaren is mij echter duidelijk geworden dat dit niet zomaar vanzelfsprekend is. Daarom zet ik mij sinds enkele jaren in voor goede doelen die altijd gelinkt zijn aan zieke kinderen en gekoppeld aan een sportief (wielren-) evenement. Dat beviel mij zo goed dat ik al snel ietszelfwilde organiseren.”

“Omdat er heel veel bekende evenementen zijn moest er echt iets komen dat er nog niet is. Dit gekoppeld aan mijn persoonlijke wens om ooit nog eens op de Noordkaap te staan leverde het volgende idee op: fietsen van de Noordkaap naar Amersfoort. Dit doen we om geld in te zamelen om onderzoek te financieren welke gekoppeld zijn aan aangeboren hartafwijkingen, stofwisselingsziektes en kanker.”

Bevriende relatie

“Jeroen Batavier mag ik al een aantal jaren tot mijn bevriende relaties rekenen. Naast ondernemer is hij ook nog eens een mooi mens met het hart op de juiste plaats. Voor onze Ambassadeurs Avond waren wij op zoek naar mooie speldjes die wij kunnen geven aan gasten die op de avond zelf een donatie doen. Nadat voor Jeroen duidelijk was wat er moest komen is hij direct voor ons aan de slag gegaan. Prachtig om te ervaren dat ook hij meteen enthousiast was over onze ideeën.”

“Al snel gaf hij aan dat Focks de levering als sponsoring wilde doen. Het resultaat heeft al onze verwachtingen overtroffen en het viel ons op dat de levering bijzonder snel was. Namens het bestuur van Stichting Geef om Kinderen oprechte dank! Wij bevelen Focks labels van harte aan binnen onze netwerken.”

Toon in the House

Nog zo’n bijzonder initiatief vond afgelopen zomer plaats. Een muzikaal evenement met een diner om geld in te zamelen voor het Toon Hermans Huis, een opvanghuis voor mensen die op welke manier dan ook met Kanker in aanraking komen. Boudewijn Coert, een Amersfoortse ondernemer die we als vriend mogen beschouwen, is één van de organisatoren en hij vroeg ons of wij konden zorgen voor luxe naamlabels voor de gasten. Ook dit initiatief juichen we van harte toe en hebben we gratis ons labeltje aan bijgedragen.

Ook naamlabels nodig voor een evenement? Druk bezig met een project en kom je er niet uit? Focks Labels denkt graag met je mee, vanuit een goed hart!

Jeroen Batavier
Focks Labels