Logolabels voor sjaals

Deze logolabels voor sjaals zijn gemaakt van een gegoten zinklegering. Het logo verdiept en ingelakt in zwart, de tekst is opliggend voor een mooi 3D effect. Het naamlabel is na het gieten en uitharden in een antiek messing ‘look’ vernikkeld en geborsteld. Door de boorgaatjes kan het merklabel op de stof worden genaaid.
 
YAKHSHAWLS: Trendsettend en Aware
Nadia Yakhlef , eigenaresse van YAKSHAWLS, is lecturer Finance & Accounting en Entrepreneurship aan de Hogeschool van Amsterdam. Tevens geeft ze Ondernemerschap aan de studenten van het Beauty College in Utrecht.
“Ik hou ervan om de jonge generatie te inspireren. Niets is leuker dan studenten de mogelijkheid bieden om eigen business ideeën te lanceren. Daarnaast ben ik graag bezig met fashion. Mijn passie voor het doceren en de modebranche breng ik elke dag bij elkaar. Ik ontwerp eigen exclusieve sjaals, échte eyecatchers waarin ik 100% pure bamboe stof combineer met een trendy leatherlook.  
De traditionele sjaals op de huidige markt zijn gemaakt van synthetisch polyester mix met een ruw oppervlak waardoor wrijving ontstaat met je haar en huid. Hierdoor ontstaat pluishaar. Deze stoffen zijn sterk absorberend en zorgen voor droog, breekbaar haar en een uitgedroogde huid.
YAKHSHAWLS brengt de allereerste duurzame sjaals van 100% pure bamboe, dat is anti-bacterieel en schimmelwerend. Bamboe sjaals absorberen minder vocht, waardoor je huid en haar beter gehydrateerd blijven.”