Naamlabel om een hoek

Deze bijzondere labels die we voor EverDesk gemaakt hebben zijn van geanodiseerd aluminium. De digitale bedrukking zit slijtvast in het aluminum. Aangezien elk meubel een uniek nummer krijgt is er een oplopende nummering gegraveerd in de plaatjes. De gegraveerde delen zijn daarna in zwart ingelakt. Aan de achterzijde is een vouwlijn ingefreesd. Daarna zijn er 2 kleeflaagstrips op bevestigd. Hierbij is gekozen voor een 3M468 industriële kleeflaag voor een goede hechting. Zo kan dit label in een hoek gevouwen en geplaatst worden.

 

Marc van der Voorn van EverDesk vertelt over het ontwerpproces van het EverDesk label:
“Voor een high-end design meubel waren we op zoek naar een hoogwaardige en luxe manier om zowel het logo als het serienummer te versmelten met het meubel. We hadden diverse opties zoals twee plaatjes, een met het logo en een met het serienummer, of een brandmerk of lasergravure in het hout.

Uiteindelijk ontstond het idee om door middel van een vouw, het logo en een serienummer op één plaatje te integreren. Dit leverde direct de nodige uitdagingen op, maar samen met Focks Labels zijn we er in geslaagd dit te realiseren. Op een subtiele manier is het logo nu onderdeel van het ontwerp. Door het logoplaatje iets te verzinken in het hout ontstaat er een mooie zachte overgang. Je ervaart direct de verfijning en het vakmanschap, daar was het ons om te doen.”

De EverDesk is een desk voor alle leeftijden en groeit letterlijk met je mee.
Ontwerpers: Koen Koevoets (www.koenenco.nl) – Marc Th. van der Voorn (www.marcvandervoorn.nl)