Donatiebordje van aluminium voor KWF actie

Crematorium en Begraafplaatsen Amersfoort biedt haar bezoekers in de wachtruimte van begraafplaats Rusthof een gratis kopje koffie van Selecta aan. Bezoekers kunnen ervoor kiezen om een donatie te geven aan KWF Kankerbestrijding.  CBA is deze actie in samenwerking met het KWF gestart om geld in te zamelen voor het onderzoek naar kanker.

Kanker raakt ons allemaal. Jaarlijkse sterven er zo’n 45.000 mensen als gevolg van kanker. De ziekte is hiermee in Nederland doodsoorzaak nummer één. Het KWF boekt elke dag vooruitgang om de kans op kanker te verkleinen, de kans op genezing te vergroten en de kwaliteit van leven te verbeteren.

Focks Labels steunt deze actie en overhandigde een aluminium donatiebordje voor in de wachtruimte. Op het bordje staat een QR code die direct naar de actie van het CBA linkt op de website van het KWF zodat men online kan doneren aan dit goede doel.

 

Lisan van Hees van Crematorium en Begraafplaatsen Amersfoort krijgt het donatiebordje overhandigd van Sabine Viester namens Focks Labels.

Doneer aan de CBA / KWF actie