Messing-look merklabel voor impregnatiemiddel houten omheiningen

Voor Chevaldo omheiningen hebben we een merklabel gemaakt voor hun impregnatiemiddel PRE-SHIELD. Dit label in de vorm van een schild met een prachtig reliëf, is gemaakt van een gegoten zinklegering. Na het gieten en uitharden zijn de labels vernikkeld in een antiek messing look. De labels zijn voorzien van 2 gaten en aan de achterzijde van een foamtape, zodat de labels op diverse manieren ergens aan kunnen worden bevestigd.

   

Meer informatie over naamlabels  –  Meer informatie over zinklegering 

 

PRE-SHIELD®, het nieuwste impregnatiemiddel voor een langere levensduur van uw (paarden)omheining

Omheiningen, poorten en afrasteringen worden blootgesteld aan diverse weersinvloeden. Denk aan de kou, regen, zon, warmte en wind. Omdat hout een natuurproduct is, werkt hout onder deze invloeden. Om een omheining langer mee te laten gaan, wordt het hout “geïmpregneerd” oftewel “verduurzaamd”. PRE-SHIELD® is een impregnatiemiddel op basis van water, koper en triazolen. Dit middel stinkt niet, het zweet niet en u wordt er niet vies van. Het geeft het hout een mooie egale brons-bruine kleur en is veilig voor mens, dier én milieu. Uniek aan PRE-SHIELD® is het dubbele impregnatie proces waardoor er een omheining van topkwaliteit ontstaat!

“Onze PRE-SHIELD® omheiningen worden voorzien van een uniek PRE-SHIELD® schild. Deze schilden zijn geproduceerd door Focks Labels. Wij zijn zeer tevreden over de uitvoering hiervan. Ze voldoen helemaal aan onze verwachtingen – kwaliteit, uitstraling, bestendigheid, montagemogelijkheden. Focks Labels is flexibel, meedenkend en snel!”, aldus Sharon Minderhoud van Chevaldo Omheiningen.