Naamplaatjes voor borrelplanken van Planquen Woondeco

Frank Mulders van Planquen Woondeco was op zoek naar metalen naamplaatjes om zijn borrelplanken extra elan te geven. Hij kwam uiteindelijk bij Focks Labels terecht. Graag vertelt hij over het hoe, wat en waarom.

“Eerlijk gezegd viel de eerste keuze niet direct op Focks Labels. Na een lange zoektocht op internet met zoektermen als naamplaatje, label, naamschildje, etc. vond ik dat de website van Focks Labels een uitstraling had van ‘dat zal wel duur zijn’. Als starter was ik juist op zoek naar de meest voordelige oplossing. Toen voorstellen van collega-aanbieders spaak liepen, kwam ik alsnog (gelukkig maar) bij Focks Labels uit. En naar nu blijkt was het achteraf ook nog goedkoper dan elders.”

Mooier dan de monsters

“Ik wilde stijlvolle messing naamplaatjes die aan de zijkant van een borrelplank worden bevestigd. Door dit naamplaatje krijgt deze borrelplank een stoere en exclusieve uitstraling. Ik moet zeggen dat ik over het eindresultaat meer dan tevreden ben. De plaatjes waren nog mooier dan de monsters die ik eerder toegestuurd heb gekregen. Op papier kun je nog zo’n mooi ontwerp maken, maar als het dan daadwerkelijk van metaal is, moet je toch maar weer even afwachten.”

“Het contact met Jeroen verliep super goed. Ik kreeg keurig op tijd antwoord op de vragen die ik stelde en op de aanlevering van de ontwerpen heb ik niets aan te merken. Of ik Focks Labels in de toekomst weer zou inschakelen? Zéker! Sterker nog; er loopt inmiddels al een nieuwe aanvraag. De klant hoeft alleen nog maar ‘Ja’ te zeggen. Mijn keuze heb ik al gemaakt. Gewoon weer Focks!”

Meer informatie over naamlabels