RVS geëtst merklabel voor gitaren

Unquendor guitars maakt custom made gitaren, waarbij je als koper in het proces mee wordt genomen. Vakmanschap met zoveel passie verdient een mooi merklabel.
Deze naamlabels zijn van 1,5 mm dik geborsteld geëtst RVS. De geëtste delen worden ingelakt in zwart en die lak is nog eens  ingebrand in een oven voor extra goede hechting en mooie matzwarte uitstraling. Daarna zijn de plaatjes machinaal gestanst en voorzien van 2 boorgaten.
Het kleine plaatje dat we hebben gemaakt is voor op de band/gordel en de grote is voor op de gitaarkoffer.

Meer informatie over naamlabels

  

Daniël van Veen van Unquendor Guitars:
“Voor de accessoires die ik meelever met mijn met de handgebouwde elektrische gitaren was ik op zoek naar merklabels met een luxe uitstraling die goed zouden passen bij mijn merk.
Na enig zoekwerk op internet ben ik bij Focks Labels terechtgekomen waar ik direct uitstekend ben geholpen. Vanaf het eerste telefoongesprek is er direct goed meegedacht over hoe we het door mij gewenste resultaat konden behalen. Daarbij waren budget en de relatief kleine oplage een uitdaging.
Maar juist door de goede voorlichting, persoonlijke aanpak en de verdieping van Focks Labels in Unquendor Guitars heb ik nu fantastische labels die net dat extra beetje uitstraling geven aan mijn producten waar ik naar op zoek was.”

www.unquendorguitars.nl